De coronamaatregelen zijn weer versoepeld en dat is fijn! Maar de inbrekers gaan nu ook weer op pad! Daarom voorspelt de Interpolis Inbraak Barometer dat het aantal inbraken zal verdubbelen!

Volgens de cijfers van het CBS wordt er ieder jaar ca. 65.000 keer ingebroken. De kans op een inbraak kan wel tot 95% afnemen als je de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen volgt. Is jouw pand of huis goed beveiligd tegen een inbraakpoging? Als je wilt weten of jouw huis op de juiste manier is voorzien van veiligheidsmaatregelen, vraag dan om advies.

Wij hebben veel ervaring in het monteren en vervangen van hang- en sluitwerk en kunnen u adviseren voor het beveiligen van uw woning volgens de normen van PKVW.  Neem contact op voor advies en uitvoering via houthandig@hotmail.com .

Voorkom inbraak in jouw pand of woning en laat je adviseren.

       

Is er bij jou in de buurt ingebroken? Dan wordt het zeker tijd om op te passen! Want de kans is zeer groot dat in dezelfde buurt binnen korte tijd opnieuw wordt ingebroken. De kans op een zogenoemde 'besmette' woninginbraak is namelijk het grootst binnen 30 dagen.  En uiteraard wil je dat zien te voorkomen!

Wil je weten wat het inbraakrisico is in jouw wijk? Stuur ons een berichtje en we kunnen het geschatte risico voor je berekenen.

Ben je helaas al slachtoffer geworden van woninginbraak dan is het van belang om zo snel mogelijk een PKVW beveligingsadviseur in te schakelen. We kunnen je woning snel weer veilig maken en geven je verder advies.

De kans dat er na inbraak opnieuw in hetzelfde pand wordt ingebroken is namelijk wel 4 x zo groot als dat er nog nooit was ingebroken. 

BEL of APP naar  06-16623876 of stuur een bericht naar houthandig@hotmail.com 

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel