Sorteer op
 • -29%

  Tiptoi Boek - Op de Boerderij
  Tiptoi Boek - Op de Boerderij

  Supertof Tiptoi boek! In dit boek wemelt het van de geluiden, verhalen en spelletjes! Een boek vol geluiden over het leven op de boerderij. Beleef met nieuwe interactieve mogelijkheden het boerderijleven. Basiskennis op een nieuwe…

  € 20,95 € 14,95
 • Houten Dieren, 10st.
  Houten Dieren, 10st.

  Mooie set van 10 houten boerderij dieren van duurzaam naturel hout. De diertjes zijn netjes afgewerkt en liggen glad en fijn in de hand.

  Afm. lengte 5,5 – 6,5 cm

  Leeftijdsadvies vanaf 2 jaar

  € 7,95
 • Complete Sensopatische Speelset Rabbit Hill
  Complete Sensopatische Speelset Rabbit Hill

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Rabbit Hill is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, konijntjes,…

  € 24,95
 • Complete Sensopatische Speelset Holland
  Complete Sensopatische Speelset Holland

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Holland is een perfect cadeau voor de kindjes, superleuk bij het thema Koningsdag! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse…

  € 21,95
 • Complete Sensopatische Speelset Voorjaar
  Complete Sensopatische Speelset Voorjaar

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Voorjaar is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, houten diertjes,…

  € 24,95
 • Complete Sensopatische Speelset Op de Boerderij
  Complete Sensopatische Speelset Op de Boerderij

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Op de Boerderij is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, houten…

  € 26,95
 • Complete Sensopatische Speelset Bij de Boer en Boerin
  Complete Sensopatische Speelset Bij de Boer en Boerin

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Bij de Boer en Boerin is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen,…

  € 31,95
 • Headu Legpuzzel met Tastbare Oppervlakken
  Headu Legpuzzel met Tastbare Oppervlakken

  Maak de puzzel en ga op ontdekking op de boerderij! De puzzel, met grote stukken, heeft allerlei tactiele oppervlakken om te voelen en te ervaren. Heel veel speelplezier voor jouw kindje!

  De verschillende texturen op de…

  € 19,95
Sorteer op

Boerderij

       

                 

Woon jij in de stad of op het platteland? Waar je ook woont, de meeste kinderen vinden de boerderij en alles er omheen bijzonder interessant.

Het ene kind vind vooral de tractor en de andere landbouwvoertuigen leuk en het andere kind heeft weer grote interesse in de boerderijdieren zoals de koe, de varkens of de kippen.  

                                                              

         TIP 1: ga eens naar een bezoekboerderij om het echte boerenleven  te beleven of je kunt natuurlijk ook naar de kinderboerderij gaan om met de diertjes te knuffelen.

 TIP 2: neem je kindje mee naar een plukboerderij of pluktuin om te leren dat op een boerderij niet alleen dieren wonen, maar dat daar ook planten en gewassen groeien,  en hoe die dan uiteindelijk op je bordje belanden.

TIP 3: zoek een speelboerderij en ga lekker spelen in een boerderij-gerelateerde setting

 

DOEN! Kijk ook eens op de website van Kidsproof.nl , je vindt daar 7 toffe tips voor bezoekboerderijen! 

Als jouw kind ook alles van de boerderij interessant vind, is het leuk om daarop in te springen met gerelateerd thematisch speelgoed.

Zo neem je zijn of haar interesses serieus en neem je de kans waar om spelenderwijs de kennis van je kindje te vergroten. Want waar komt melk vandaan? En welk dier legt eieren? Hoe groeien appels en worteltjes?

Als je sensomotorische speelbakken aanbiedt aan je kindje, is het boerderijthema ook ontzettend leuk om te gebruiken.  Echte mais en bonen zijn dan mooie, en aantrekkelijke materialen om daarbij te gebruiken, aangevuld met boerderij dieren, tractors etc. 

  

    

 

Kijk hieronder voor onze speelgoedtips en voor allerlei houten speelgoed en educatief speelgoed met Boerderij thema!

Ook handig als je in de kinderopvang of het onderwijs werkt met thema's als De Boerderij, Dieren, Eten en Drinken etc.

LET OP: door een fout in ons voorraadsysteem vindt je hieronder geen of weinig artikelen, wij hopen dit zsm op te lossen! 

© 2012 - 2023 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel