Sorteer op
 • -29%

  Tiptoi Boek - Op de Boerderij
  Tiptoi Boek - Op de Boerderij

  Supertof Tiptoi boek! In dit boek wemelt het van de geluiden, verhalen en spelletjes! Een boek vol geluiden over het leven op de boerderij. Beleef met nieuwe interactieve mogelijkheden het boerderijleven. Basiskennis op een nieuwe…

  € 20,95 € 14,95
 • Houten Dieren, 10st.
  Houten Dieren, 10st.

  Mooie set van 10 houten boerderij dieren van duurzaam naturel hout. De diertjes zijn netjes afgewerkt en liggen glad en fijn in de hand.

  Afm. lengte 5,5 – 6,5 cm

  Leeftijdsadvies vanaf 2 jaar

  € 7,95
 • -15%

  Complete Sensopatische Speelset Holland
  Complete Sensopatische Speelset Holland

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Holland is een perfect cadeau voor de kindjes, superleuk bij het thema Koningsdag! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse…

  € 32,95 € 27,95
 • Fendt Micro Team Landbouwvoertuigen (set C)
  Fendt Micro Team Landbouwvoertuigen (set C)

  Superset met een leuk formaat Fendt Boerderij-voertuigen. De set bestaat uit 3 voertuigen, op de echte Fendt voertuigen gebaseerd, om al je boerderij avonturen mee na te spelen. Er zijn nog andere uitvoeringen verkrijgbaar, spaar…

  € 7,95
 • Houten Tractor Lanka, 14,5 cm
  Houten Tractor Lanka, 14,5 cm

  Mooie houten tractor om mee te spelen en te rijden, superleuk ook bij sensorisch spel! Deze groene tractor is dubbelzijdig bedrukt met een rijdende boer en details op de tractor, met een natuurlijke houten rand op de carrosserie…

  € 8,95
 • Houten Boom Groen Lanka, 13 cm
  Houten Boom Groen Lanka, 13 cm

  Mooie houten boom, vol in het blad, om mee te spelen, superleuk ook bij sensorisch spel! Deze boom is dubbelzijdig bedrukt met details van takken en blaadjes, en een rand met houtnerf. Geschikt bij heel veel thema's!

  Afm. 13 cm…

  € 4,95
 • Houten Lammetje Lanka
  Houten Lammetje Lanka

  Mooie houten lammetje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,95
 • Houten Witte Gans Lanka
  Houten Witte Gans Lanka

  Mooie witte houten gans om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Konijn Lanka
  Houten Konijn Lanka

  Mooie houten konijntje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen, Bos, Herfst etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf…

  € 3,50
 • Houten Schaap Lanka
  Houten Schaap Lanka

  Mooie houten schaap om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc. Het schaap past erg leuk bij het lammetje en de…

  € 3,95
 • Houten Ram Lanka
  Houten Ram Lanka

  Mooie houten schaap om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc. Het schaap past erg leuk bij het lammetje en het…

  € 3,95
 • Houten Geit Lanka
  Houten Geit Lanka

  Mooie houten geit om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10 maanden

  Afm.…

  € 3,95
 • Houten Pony Lanka
  Houten Pony Lanka

  Mooie houten pony om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. De pony past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Paard Lanka
  Houten Paard Lanka

  Mooi houten paard om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. Het paard past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Kalf Lanka
  Houten Kalf Lanka

  Mooi houten kalf om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. Het kalf past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Grennn Tractor Steker
  Grennn Tractor Steker

  De leukste uitsteker voor het spelen met speelzand of speelklei. Superleuke steker Tractor bij thema Boerderij, Kinderboerderij, Beroepen etc.

  De kwalitatieve stekers van Grennn zijn milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled…

  € 9,99
 • Grennn Boerderijdieren Stekers
  Grennn Boerderijdieren Stekers

  De leukste uitsteker voor kinderen die van boerderijdieren houden voor het spelen met speelzand of speelklei. Heel geschikt bij thema Boerderij, Kinderboerderij, Lente etc.

  Erg goed te combineren met de Tractor steker!

  De…

  € 19,99
 • Grennn Kat en Hond Stekers
  Grennn Kat en Hond Stekers

  Wat een mooie uitsteker voor bij het speelzand! De kat en hond zien er zo schattig uit! Superleuk bij allerlei dierenthema's!

  De kwalitatieve stekers van Grennn zijn milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled houtzaagsel en…

  € 4,99

       

                 

Woon jij in de stad of op het platteland? Waar je ook woont, de meeste kinderen vinden de boerderij en alles er omheen bijzonder interessant.

Het ene kind vind vooral de tractor en de andere landbouwvoertuigen leuk en het andere kind heeft weer grote interesse in de boerderijdieren zoals de koe, de varkens of de kippen.  

                                                              

         TIP 1: ga eens naar een bezoekboerderij om het echte boerenleven  te beleven of je kunt natuurlijk ook naar de kinderboerderij gaan om met de diertjes te knuffelen.

 TIP 2: neem je kindje mee naar een plukboerderij of pluktuin om te leren dat op een boerderij niet alleen dieren wonen, maar dat daar ook planten en gewassen groeien,  en hoe die dan uiteindelijk op je bordje belanden.

TIP 3: zoek een speelboerderij en ga lekker spelen in een boerderij-gerelateerde setting

 

DOEN! Kijk ook eens op de website van Kidsproof.nl , je vindt daar 7 toffe tips voor bezoekboerderijen! 

Als jouw kind ook alles van de boerderij interessant vind, is het leuk om daarop in te springen met gerelateerd thematisch speelgoed.

Zo neem je zijn of haar interesses serieus en neem je de kans waar om spelenderwijs de kennis van je kindje te vergroten. Want waar komt melk vandaan? En welk dier legt eieren? Hoe groeien appels en worteltjes?

Als je sensomotorische speelbakken aanbiedt aan je kindje, is het boerderijthema ook ontzettend leuk om te gebruiken.  Echte mais en bonen zijn dan mooie, en aantrekkelijke materialen om daarbij te gebruiken, aangevuld met boerderij dieren, tractors etc. 

  

    

 

Kijk hieronder voor onze speelgoedtips en voor allerlei houten speelgoed en educatief speelgoed met Boerderij thema!

Ook handig als je in de kinderopvang of het onderwijs werkt met thema's als De Boerderij, Dieren, Eten en Drinken etc.

LET OP: door een fout in ons voorraadsysteem vindt je hieronder geen of weinig artikelen, wij hopen dit zsm op te lossen! 

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel