Herfst

 

 Herfst, herfst…wat heb je te koop…. (scroll door voor het leukste herfstspeelgoed!)

Wat een plezier kan jouw kindje hebben van dit prachtige seizoen.  Laarzen aan en een warme jas en dan heerlijk naar buiten! Wie weet zie je wel zo’n prachtige rood-met-witte paddenstoel! Zoek mooie bladeren, eikels en kastanjes en neem ze mee naar huis! Dan kun je daar een gezellig mee knutselen of een leuke herfsttafel mee maken. Ook met pompoenen kun je leuke knutselactiviteiten doen! 

Met grotere kinderen (of kinderen die heel stil kunnen zijn) is het een avontuur om eens naar het bos te gaan met schemertijd en misschien hoor je dan de herten burlen of zie je zelfs de herten aan de bosrand staan als ze op zoek zijn naar een vrouwtje. 

In september en oktober worden er veel appels en peren geoogst, in sommige plaatsen heb je pluktuinen en kan je zelf appels en peren plukken, superleuk om te doen! En bij sommige pluktuinen kun je zelfs je eigen boom adopteren!

 

    

Naast buiten van het seizoen genieten is het ook heerlijk om binnen te spelen! Maar hoe leuk is het om ook dan met de seizoenen bezig te zijn! Samen bewust de seizoenen te beleven kan daarnaast ook heel goed door 𝒕𝒉𝒆𝒎𝒂𝒕𝒊𝒔𝒄𝒉 speelgoed aan te bieden.

Je kunt dit ook heel goed doen als je gebruikt maakt van sensopatische speelbakken, oftewel sensory playtables / sensory bins.  Gebruik de mooie herfstbladeren, de eikels, kastanjes etc. volop in het sensorische spel en gebruik daarbij bijvoorbeeld speelgoed spinnen, insecten, bosdieren enzovoorts.

Er zijn tal van spelletjes, puzzels, boekjes en knutselmaterialen die je kunt vinden, zoals je hieronder kunt zien. Je kunt er allerlei leerzaam speelgoed vinden over het werken met seizoenen. Het maakt het fenomeen 'seizoen' inzichtelijker voor je kind en ook iets om elke keer weer vol plezier naar een nieuw seizoen toe te leven.

Kies voor een mooie puzzel met schattige bosdieren, ga lekker knutselen of maak zelf een insectenhotel. Je kunt ook een mooie herfstketting rijgen van bosdier kralen of doe gezellig samen fijn een spelletje.

Het spel Vos, laat los! is echt een leuk spel en het werkt niet op batterijen, wat het economisch en ecologisch gezien ook interessant maakt. Er is op onze website allerlei houten speelgoed en educatief speelgoed te koop, hieronder zie je daarvan een thematische opstelling.   

Sorteer op
per pagina
 • Peggy Diggledey Kastanje Boor
  Peggy Diggledey Kastanje Boor

  Ga lekker knutselen met de Peggy Diggledey KastanjeBoor. Zet de kastanje vast in de klem en boor zo gaatjes in de kastanje. Zo maak je de leukste creaties met kastantjes of eikels.

  Lengte 10 cm

  Vanaf 3 jaar (onder…

  € 8,95
 • Kids At Work Kastanjeboor hout
  Kids At Work Kastanjeboor hout

  Veilig knutselen met kastanjes! Met deze kastanjeboor kun je jouw gevonden kastanjes vast klemmen. Vervolgens kun je van jouw eigen kastanje een poppetje of diertje maken.

  Klaar met knutselen? Draai hem om en zet hem gewoon als…

  € 7,95
 • -17%

  Kids At Work Kastanje knutselset Kastanjeboor bruin
  Kids At Work Kastanje knutselset Kastanjeboor bruin

  Met deze superleuke knutselset kun je allerhande figuren en poppetjes maken van kastanjes. De set bevat een kastanjehouder met instelbare klem, drie handboortjes en 300 prikkers.

  Specificaties:
  Kleur: bruin/naturel
  Materiaal:…

  € 17,95 € 14,95
 • -17%

  Kids At Work Kastanje knutselset Kastanjeboor rood-stip
  Kids At Work Kastanje knutselset Kastanjeboor rood-stip

  Met deze superleuke knutselset kun je allerhande figuren en poppetjes maken van kastanjes. De set bevat een kastanjehouder met instelbare klem, drie handboortjes en 300 prikkers.

  Specificaties:
  Kleur: rood/naturel
  Materiaal:…

  € 17,95 € 14,95
 • Tender Toys Vormenpuzzel Eikels
  Tender Toys Vormenpuzzel Eikels

  Wat heeft Eekhoorn veel eikels verzameld! De 10 houten nootjes hebben elk een cijfer, zoek het aantal stippen en leg de nootjes op de juiste plek. Is dit nog een beetje te moeilijk? Dan kan er ook gekeken worden naar kleur!

  De…

  € 22,50
 • -31%

  Houten Rijgpuzzel Spinnenweb 10 st.
  Houten Rijgpuzzel Spinnenweb 10 st.

  Dit is toch te leuk! Toffe puzzel met 10 stukjes, met allemaal schattige plaatjes van diertjes en insecten. En er zit een draad bij waar je zelf een spinnenweb mee kunt rijgen! Te leuk dus!

  Afm. 30x22,5x0,8 cm

  Leeftijdsadvies:…

  € 5,75 € 3,95
 • Mijn Eerste Puzzels Bosdieren Clementoni
  Mijn Eerste Puzzels Bosdieren Clementoni

  Is jouw kindje helemaal gek van puzzelen? Deze Clementoni Mijn Eerste Puzzels is een leuke set voor kinderen vanaf 2 jaar.

  De set bestaat 4 puzzels van Bosdieren met elk een verschillend aantal puzzelstukjes.

  Zo bestaat de…

  € 7,50
 • Houten Lagen Puzzel Eikel - Boom
  Houten Lagen Puzzel Eikel - Boom

  Houten Lagen Puzzel voor peuters en kleuters.

  Mooie houten puzzel 'Boom' over de groei van een boom uit een eikel. Erg leuk herfst speelgoed en heel geschikt bij het werken met thema's zoals Herfst, Seizoenen, Dieren, Bos…

  € 8,95
 • Goula Legpuzzel Herfst hout 16 st.
  Goula Legpuzzel Herfst hout 16 st.

  Leg alle stukjes op de juiste plek en zie de leuke afbeelding verschijnen. Op de afbeelding zie je een leuke herfstafbeelding. Het bord zelf is ook bedrukt, dit helpt kinderen bij een betere plaatsing van de…

  € 10,95
 • King legpuzzel Bambi 24 st.
  King legpuzzel Bambi 24 st.

  Zie stukje voor stukje de afbeelding van Disney Bambi tot leven komen. De puzzel bestaat uit vierentwintig puzzelstukken en is voorzien van een mooie afbeelding van Bambi en vrienden.

  Specificaties:
  Collectie: Disney
  Kleur:…

  € 4,75
 • Larsen legpuzzel Maxi Europese bossen 40 stukjes
  Larsen legpuzzel Maxi Europese bossen 40 stukjes

  Met de puzzels van Larsen kun je puzzelen en leren over het bos tegelijk. Want op deze puzzel staan allerlei dieren uit de Europese bossen. De stukjes hebben allemaal een andere vorm en leg je op een puzzelplaat. Dat is makkelijk…

  € 7,75
 • Larsen Legpuzzel Vier Seizoenen 44 st.
  Larsen Legpuzzel Vier Seizoenen 44 st.

  Met deze puzzel van Larsen leer je op een speelse manier de seizoenen van het jaar. Lukt het jou om de puzzelstukjes op de goede plek te leggen? De puzzelstukjes passen maar op één plaats. De stukjes leg je op een puzzelplaat,…

  € 8,45
 • Houten Puzzel Bosdieren 48 st.
  Houten Puzzel Bosdieren 48 st.

  Houten Legpuzzel voor peuters. Deze puzzel Bosdieren heeft 48 stukjes en is niet alleen erg leuk, maar ook heel geschikt bij het werken over thema's zoals Herfst, Seizoenen, Bos, Dieren etc.

  Afm. 40 x 30 cm

  Leeftijdsadvies:…

  € 9,50
 • Houten Puzzel Leven in de Tuin 96 st.
  Houten Puzzel Leven in de Tuin 96 st.

  Houten Legpuzzel voor peuters. Puzzel Leven in de Tuin, met 96 stukjes.

  Maak een prachtige plaat van het leven in de tuin met deze houten legpuzzel. Puzzel de 96 houten stukjes aan elkaar en zie de afbeelding van de tuin vol…

  € 9,50
 • -43%

  Puzzel Hertjes, 120st.
  Puzzel Hertjes, 120st.

  Wat een leuke puzzel met deze schattige hertjes en andere dierenvriendjes! Maak de plaat van de hertjes met deze puzzel. Puzzel de 120 stukjes aan elkaar en zie de plaat van 32 x 23 cm verschijnen.

  Leeftijdsadvies: vanaf 6…

  € 6,95 € 3,95
 • SES Gips Gieten en Schilderen Uil
  SES Gips Gieten en Schilderen Uil

  Mooi knutselpakket om zelf een uil te maken.

  Giet een gedetailleerde uil van gips. Laat het beeldje drogen en beschilder de uil met de bijgevoegde verf en glitters.

  Afm. verpakking 20 x 15 x 4 cm

  Leeftijdsadvies vanaf 6…

  € 6,95
 • Hedgehog Escape Spel
  Hedgehog Escape Spel

  Zoek je een leuk denkspel voor je kind? Ah!Ha Hedgehog Escape is een spannende ontsnappingspuzzel waarbij je de egeltjes moet helpen vluchten voor de dassen.

  Help de egels door ze veilig langs de dassen te laten rollen. Leuk spel…

  € 19,50
 • Beverbende
  Beverbende

  Je bent op zoek naar een leuk spel om met je gezin te spelen? In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand.

  Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt…

  € 10,95
 • Zoekpuzzel Herfst - Clementoni Play for Future
  Zoekpuzzel Herfst - Clementoni Play for Future

  Zoek en Vind Puzzel Herfst, originele en interactieve manier om plezier te hebben met puzzels. De puzzel met 60 grote stukjes is ontworpen door een kunstenaar. Bijbehorende 33 kaarten hebben afbeeldingen die op de puzzel kunnen…

  € 8,50
 • De Seizoenen, 4in1 - Clementoni Puzzel
  De Seizoenen, 4in1 - Clementoni Puzzel

  Op zoek naar puzzels over de seizoenen? In deze doos vind je 4 Clementoni puzzels over alle 4 seizoenen. De puzzels hebben een oplopende moeilijkheidsgraad en bestaat uit:

  ∙ 1 puzzel van 20 stukjes,
  ∙ 1 puzzel van 60…

  € 9,50
 • Tender Leaf Toys Bosdier Eekhoorn 6x2x5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Eekhoorn 6x2x5 cm

  Deze lieve eekhoorn wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 6 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins /…

  € 3,45
 • Tender Leaf Toys Bosdier Egel 5,5x2x3,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Egel 5,5x2x3,5 cm

  Deze grappige egeltje wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 5,5 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory tables /…

  € 3,25
 • Tender Leaf Toys Bosdier Wezel 8x2x5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Wezel 8x2x5 cm

  Deze stoere wezel wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 8 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 3,45
 • Tender Leaf Toys Bosdier Hert 6x2x8 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Hert 6x2x8 cm

  Dit lieve hertje wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 8 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys Bosdier Das 9,5x2x5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Das 9,5x2x5 cm

  Deze vriendelijke das wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 9,5 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 3,50
 • Tender Leaf Toys Bosdier Konijn 4x2x5,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Konijn 4x2x5,5 cm

  Dit lieve konijn wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 5,5 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 3,00
 • Tender Leaf Toys Bosdier Haas 9x1,5x5,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Haas 9x1,5x5,5 cm

  Deze snelle haas wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 9 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 3,50
 • Tender Leaf Toys speelgoed dennenbomen en vos
  Tender Leaf Toys speelgoed dennenbomen en vos

  Super leuk houten speelgoed dennenbomen en een vosje. Heel leuk bij de Tender Leaf Toys houten treinbaan.

  Specificaties:
  Kleur: groen
  Geslacht: junior
  Materiaal: hout
  Lengte: 23 cm
  Leeftijd: vanaf 3 jaar

  Inhoud:
  3 Dennenbomen
  1…

  € 10,95
 • SES Insecten Hotel Knutselen
  SES Insecten Hotel Knutselen

  Zelf een insectenhotel maken? Met deze SES knutselset maak je een mooi hotel voor de insecten in de tuin.

  Zet het houten hotel in elkaar en vul de kamers met verschillende materialen om meerdere insecten aan te trekken. Observeer…

  € 10,95
 • Doeboek: Gruffalo Natuurspeurboek Herfst
  Doeboek: Gruffalo Natuurspeurboek Herfst

  Leer van alles over de natuur met dit fantastische natuurspeurboek. Bomvol stickers, buitenspelletjes en dingen om te doen voor de hele familie. Verzamel ook de anderde natuurspeurboeken van De Gruffalo

  Specificaties:
  Auteur:…

  € 7,50
 • Deltas Kijk- en zoekboek In het bos
  Deltas Kijk- en zoekboek In het bos

  Prachtig Kijk- en Zoekboek In het bos, met sfeervolle en heel aantrekkelijke platen met allerlei dieren en planten in het bos. Elke keer ziet jouw kindje iets nieuws. En op elke bladzijde is een eekhoorn met een blauwe staart te…

  € 11,50
 • Rebo Productions Kinderboek Grote geheim van Eekhoorn
  Rebo Productions Kinderboek Grote geheim van Eekhoorn

  In dit schattige boek gaat het over Eekhoorn, die is blij... Zo blij! Ze heeft een geheim en ze MOET het echt gewoon aan iemand vertellen. Al snel begint haar geheim zich te verspreiden onder de bosdieren. Er is echter één…

  € 4,99
 • -20%

  Moses Vloerpuzzel Krabbelkäfer Bosdiertjes 90 x 60 cm 42 st.
  Moses Vloerpuzzel Krabbelkäfer Bosdiertjes 90 x 60 cm 42 st.

  Superleuk Bosdiertjes pakket! Een prachtige grote vloerpuzzel van 42 stukjes en ook nog eens zes puzzel sjablonen van de bekende Krabbelkäfer-bosdieren.

  De sjablonen kun je ook gebruiken om dieren na te tekenen. De puzzel zit in…

  € 24,95 € 19,95
 • Quercetti speelfigurenset Play Habitat 152-delig
  Quercetti speelfigurenset Play Habitat 152-delig

  Met deze superleuke speelfigurenset heb je zes bosdieren en zes boerderijdieren waarmee je dankzij de twee bijpassende achtergronden allerlei leuke verhalen mee kunt verzinnen en leuk mee kunt spelen! Er zijn eindeloze…

  € 17,95
 • -13%

  Ministeck Bosdieren-box 4-in-1 500-delig
  Ministeck Bosdieren-box 4-in-1 500-delig

  Met deze Bosdieren-box maak jij met de ongeveer 500 Ministeck-steentjes vier afbeeldingen van schattige diertjes, zoals een eekhoorn, haasje, hertje en vogeltje. Het spelen met Ministeck is goed voor de ontwikkeling van de fijne…

  € 7,95 € 6,95
 • Creotime Cadeaubox Knutselset Bosdieren 19-delig
  Creotime Cadeaubox Knutselset Bosdieren 19-delig

  Superleuke set boordevol met creatieve materialen om bosdieren en andere items te versieren. Inclusief verf en kleine decoraties.

  Een tof verjaardagscadeau maar ook heel geschikt voor een kinderfeestje!

  Specificaties:
  Materiaal:…

  € 19,95
 • Scratch Magnetische Puzzel Bosdieren 40-delig
  Scratch Magnetische Puzzel Bosdieren 40-delig

  Dit magnetische puzzelboek is superleuk. Het is zowel thuis als onderweg te gebruiken. Het uitklapboek bestaat uit twee puzzels, de puzzelstukken zijn magnetisch en blijven daarom altijd aan het boek vastzitten. Zo raak je nooit…

  € 13,95
 • Moses bloemenpers Lieveheersbeestje en spin 9 cm
  Moses bloemenpers Lieveheersbeestje en spin 9 cm

  Ga erop uit en zoek buiten de mooiste bloemen en bladeren! Eenmaal thuis doe je ze tussen deze bloemenpers en draai je de ijzeren schroeven aan. Daarna kun je met de gedroogde bloemen en bladeren echte kunstwerkjes…

  € 8,95
 • Moses Schilder je eigen Eekhoornvoederhuisje 10-delig
  Moses Schilder je eigen Eekhoornvoederhuisje 10-delig

  Schilder zelf jouw eigen eekhoornvoederhuisje. Er zijn wel 8 verschillende kleurtjes waarmee jij het mooiste huisje kan maken. De set bestaat uit 1 voederhuis, 8 verfkleuren en 1 penseel

  Specificaties:
  Kleur:…

  € 22,50
 • Moses Jeu de Boules Bosdieren 6 cm hout 7-delig
  Moses Jeu de Boules Bosdieren 6 cm hout 7-delig

  Probeer de grote ballen van dit grappige houten Bosdieren Jeu de Boules zo dicht mogelijk tegen het kleine balletje aan te gooien. Deze houten ballen zijn perfect voor jonge jeu de boulers.

  Specificaties:
  Kleur:…

  € 16,95
 • Krabbelkäfer Memory Bosdieren 48-delig
  Krabbelkäfer Memory Bosdieren 48-delig

  Speel memory met de schattige bosdiertjes en win! Superleuk thema om in de herfst spelletjes mee te spelen.

  Leg de kaartjes ondersteboven op tafel en draai ze om. Als je er twee dezelfde pakt, heb je een setje! Wie vindt de…

  € 12,50
 • Moses Houten Tollen op boomstam 3 stuks
  Moses Houten Tollen op boomstam 3 stuks

  Wat is er leuker dan jouw tol een flinke zwieper geven en hem daarna secondelang om zijn eigen as zien draaien? En als hij stopt begin je gewoon weer opnieuw. Deze set van Moses bestaat uit drie houten tollen met een boomstam als…

  € 8,95
 • Tender Leaf Toys Stapelboom met dieren
  Tender Leaf Toys Stapelboom met dieren

  Prachtige houten stapelboom met allerlei lieve bosdiertjes. Probeer maar eens of jij ze allemaal in de boom kunt stapelen! Maar je kunt er natuurlijk ook al je eigen avonturen mee verzinnen en spelen.

  De diertjes en figuren zijn…

  € 23,95
 • -15%

  Small Foot Vier Seizoenen Kalenderklok
  Small Foot Vier Seizoenen Kalenderklok

  Leer de seizoenen, dagen uren en nog veel meer met de dieren van het bos op deze mooie kalenderklok van Small Foot. Het interactieve leerbord is van hout gemaakt met vrolijke kleurtjes.

  Specificaties:
  Kleur: multicolor
  Materiaal:…

  € 17,50 € 14,95
 • -10%

  Small Foot Houten Leerklok Kalenderklok
  Small Foot Houten Leerklok Kalenderklok

  Met de prachtige Small Foot Leerklok kunnen kinderen spelenderwijs leren over de jaargetijden, het weer, de datum en nog veel meer leren. De vrolijke kalenderklok is gemaakt van hout en heeft mooie…

  € 24,95 € 22,50
 • Small Foot Houten Kalenderklok Rupsje Nooitgenoeg
  Small Foot Houten Kalenderklok Rupsje Nooitgenoeg

  Alles leren over seizoenen, dagen, tijd en nog veel meer met deze kalenderklok van Rupsje Nooitgenoeg! De houten leerklok van Small Foot heeft allerlei vrolijke kleurtjes en bekende afbeeldingen van het hongerige…

  € 19,95
 • Moses Jojo Krabbelkäfer Spin
  Moses Jojo Krabbelkäfer Spin

  Doe de leukste kunstjes met deze mooie Jojo! Hij is gemaakt van hout en heeft een grappige afbeelding van een spin!

  Specificaties:
  Kleur: lichtblauw
  Materiaal: hout
  Diameter: 5,5 cm
  Leeftijd: vanaf 4 jaar

  € 4,95
 • Moses Jojo Krabbelkäfer Uil
  Moses Jojo Krabbelkäfer Uil

  Doe de leukste kunstjes met deze mooie Jojo! Hij is gemaakt van hout en heeft een grappige afbeelding van een uil!

  Specificaties:
  Kleur: lichtblauw
  Materiaal: hout
  Diameter: 5,5 cm
  Leeftijd: vanaf 4 jaar

  € 4,95
 • Moses Jojo Krabbelkäfer Vleermuis
  Moses Jojo Krabbelkäfer Vleermuis

  Doe de leukste kunstjes met deze mooie Jojo! Hij is gemaakt van hout en heeft een grappige afbeelding van een vleermuis!

  Specificaties:
  Kleur: lichtblauw
  Materiaal: hout
  Diameter: 5,5 cm
  Leeftijd: vanaf 4 jaar

  € 4,95
 • BS Toys Kegelset Forest Friends 7-delig
  BS Toys Kegelset Forest Friends 7-delig

  Ga fijn kegelen met de bosvriendjes! Zet de kabouters en de bosdieren neer en probeer ze om te gooien! Deze bowlingset is van hout en heeft schattige afbeeldingen. Je kan er buiten en binnen mee spelen!

  Specificaties:
  Kleur:…

  € 18,95
 • Goula Appelspel 44-delig
  Goula Appelspel 44-delig

  Hoe snel is jouw boom vol met appels? Met dit leuke spel leer je spelenderwijs optellen en aftrekken. Echt een van de spelletjes die superleuk zijn in de herfst!

  Specificaties:
  Kleur: multicolor
  Materiaal: hout
  Afmetingen…

  € 24,95
 • BS Toys Behendigheidsspel Appels plukken 64-delig
  BS Toys Behendigheidsspel Appels plukken 64-delig

  Tijd om appels te oogsten! Met dit spel ga je een voor een de appels plukken maar let op! De dwarsbalk kan bewegen, maar dat is niet de bedoeling! Met de kaartjes kun je nog meer punten verdienen.

  Specificaties:
  Kleur:…

  € 18,95
 • Small Foot Rijg-Spin
  Small Foot Rijg-Spin

  Ben jij bang voor spinnen? Dat hoeft echt niet bij deze rijg spin! Hiermee ga jij fijn oefenen om de houten kraaltjes aan de pootjes van de rijgspin te rijgen. Je mag zelf weten welke kleuren je gebruikt!

  Deze activiteit nodigt…

  € 17,95
 • -29%

  Rijgpuzzelkist Dieren, 9 dlg.
  Rijgpuzzelkist Dieren, 9 dlg.

  Wat een tof cadeau! In deze houten kist zitten 4 achtergronden waarop je met de rijgveter het passende dier kunt rijgen. Leuk voor je kind en heel erg goed voor de motorische ontwikkeling!

  Inhoud: vier achtergrondplaten, vier…

  € 6,95 € 4,95
 • Moses Egel op wielen Pull-back
  Moses Egel op wielen Pull-back

  Deze egel is razendsnel! Duw hem naar beneden en trek de pull-back wielen naar achteren en laat los. Hoever kan jouw egel rijden? De egel is gemaakt van hout en heeft grappige oortjes.

  Specificaties:
  Kleur: bruin
  Materiaal: hout,…

  € 8,95
 • Moses Portemonnee Egel junior
  Moses Portemonnee Egel junior

  Dit zachte egeltje is een schattig portemonneetje. Een superleuk cadeautje, zeker in de herfsttijd.

  Specificaties:
  Kleur: bruin
  Materiaal: pluche
  Afmetingen: 6,5 cm
  Leeftijd: vanaf 3 jaar

  € 5,95
 • Goula Egel stapelspel
  Goula Egel stapelspel

  Stapelen met de stapelegel bezorgt jouw kindje veel speelplezier. Spelen en leren gaan samen om met dit mooie houten vormenspel. Door de vormen op de juiste manier te draaien kunnen de vormen op de steekpennen gestapeld…

  € 14,95
 • Viga Toys Trekdier Egel
  Viga Toys Trekdier Egel

  Spelen en lopen met Egel! Dat gaat superleuk met dit mooie Egel Trekdier vol activiteiten, zoals een kralenbaan en zoekplaatjes en nog veel meer. Doordat de Egel aan het touw meegetrokken kan worden, worden de kleintjes…

  € 71,95
 • Collecta Bosdieren: Uil 4 X 3,5 cm
  Collecta Bosdieren: Uil 4 X 3,5 cm

  Speel de avonturen van De Gruffalo na met deze mooie uil! Ook leuk bij het thema Herfst en geschikt voor het gebruik in sensomotorische speeltafels.

  Afmeting: 4 x 3,5 cm
  Materiaal: kunststof

  € 3,95
 • -13%

  Collecta Bosdieren Speelset in giftverpakking 4-delig
  Collecta Bosdieren Speelset in giftverpakking 4-delig

  Maak kennis met de mooie dieren van het bos! Verzamel ze en verzin de mooiste avonturen!

  Erg leuk ook bij het werken met thema's over Herfst, De Gruffalo, Het Bos etc. en een prachtige collectie om te gebruiken in de sensorische…

  € 25,95 € 22,50
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2022 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel