Sorteer op
 • Houten Eekhoorn Lanka
  Houten Eekhoorn Lanka

  Mooie houten eekhoorn om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,49
 • Houten Vos Lanka
  Houten Vos Lanka

  Mooie houten vos om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, de Gruffalo etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 3,99
 • Houten Egel Lanka
  Houten Egel Lanka

  Mooie houten egel om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,49
 • Houten Das Lanka
  Houten Das Lanka

  Mooie houten das om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,99
 • Houten Ekster Lanka
  Houten Ekster Lanka

  Mooie houten ekster om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,95
 • Houten Hert Lanka
  Houten Hert Lanka

  Mooie houten hert om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, Winter, Kerst etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 4,99
 • Houten Uil Lanka
  Houten Uil Lanka

  Mooie houten uil om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Vogels, de Gruffalo etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf…

  € 3,50
 • Houten Spin Lanka
  Houten Spin Lanka

  Mooi houten spin om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Kriebelbeestjes, In de Tuin, Insecten, Spinnen, Herfst etc.

  Leeftijdsadvies:…

  € 3,50
 • Houten Roodborstje Lanka
  Houten Roodborstje Lanka

  Mooi houten roodborstje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Pimpelmeesje Lanka
  Houten Pimpelmeesje Lanka

  Mooi houten pimpelmeesje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Muis Lanka
  Houten Muis Lanka

  Mooie houten muis om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, Huisdieren, Kat en Muis etc.

  Leeftijdsadvies:…

  € 3,49
 • Houten Konijn Lanka
  Houten Konijn Lanka

  Mooie houten konijn om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, Lente, Huisdieren etc.

  Leeftijdsadvies:…

  € 3,49
 • Houten Lieveheersbeestje Lanka
  Houten Lieveheersbeestje Lanka

  Mooi houten lieveheersbeestje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Kriebelbeestjes, In de Tuin, Insecten etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 3,50
 • Houten Bij Lanka
  Houten Bij Lanka

  Mooie houten bij om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Kriebelbeestjes, In de Tuin, De Imker, Honingbijen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 3,50
 • Houten Kikker Lanka
  Houten Kikker Lanka

  Mooie houten kikker om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als In de Sloot, Voorjaar, In de Tuin etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Rups Lanka
  Houten Rups Lanka

  Mooie houten rups om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Rupsje Nooitgenoeg, Kriebelbeestjes, In de Tuin etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 3,95
 • Houten Sprinkhaan Lanka
  Houten Sprinkhaan Lanka

  Mooie houten sprinkhaan om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Kriebelbeestjes, In de Tuin etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Slak Lanka
  Houten Slak Lanka

  Mooie houten slak om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Kriebelbeestjes, In de Tuin etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10 maanden

  Afm.…

  € 3,50
 • Houten Pony Lanka
  Houten Pony Lanka

  Mooie houten pony om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. De pony past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Paard Lanka
  Houten Paard Lanka

  Mooi houten paard om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. Het paard past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Kalf Lanka
  Houten Kalf Lanka

  Mooi houten kalf om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. Het kalf past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Ram Lanka
  Houten Ram Lanka

  Mooie houten schaap om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc. Het schaap past erg leuk bij het lammetje en het…

  € 3,95
 • Houten Schaap Lanka
  Houten Schaap Lanka

  Mooie houten schaap om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc. Het schaap past erg leuk bij het lammetje en de…

  € 3,95
 • Houten Lammetje Lanka
  Houten Lammetje Lanka

  Mooie houten lammetje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,95
 • Houten Geit Lanka
  Houten Geit Lanka

  Mooie houten geit om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10 maanden

  Afm.…

  € 3,95
 • Houten Konijn Lanka
  Houten Konijn Lanka

  Mooie houten konijntje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen, Bos, Herfst etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf…

  € 3,50
 • Houten Witte Gans Lanka
  Houten Witte Gans Lanka

  Mooie witte houtengans om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar, Pasen etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Ezel Lanka
  Houten Ezel Lanka

  Mooie houten ezel om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Boerderij, Voorjaar etc. De ezel past erg leuk bij de andere boerderijdieren van…

  € 3,95
 • Houten Jachtluipaard Lanka
  Houten Jachtluipaard Lanka

  Mooie houten jachtluipaard om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De jachtluipaard past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Giraffe Lanka
  Houten Giraffe Lanka

  Mooie houten giraffe om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De giraffe past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Stokstaartje Lanka
  Houten Stokstaartje Lanka

  Grappig houten stokstaartje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. Het stokstaartje past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,49
 • Houten Aap Lanka
  Houten Aap Lanka

  Mooie houten aap om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De aap past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Neushoorn Lanka
  Houten Neushoorn Lanka

  Mooie houten neushoorn om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De neushoorn past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Tijger Lanka
  Houten Tijger Lanka

  Mooie houten tijger om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De tijger past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Zebra Lanka
  Houten Zebra Lanka

  Mooie houten zebra om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Zoo, Jungle etc. De zebra past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Zeemeeuw Lanka
  Houten Zeemeeuw Lanka

  Mooie houten zeemeeuw om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Strand, Zomer, Vakantie etc. De zeemeeuw past erg goed bij de andere dieren van…

  € 3,95
 • Houten Boerderij Speelset Lanka
  Houten Boerderij Speelset Lanka

  Prachtige houten boerderijset, vanwege de afmetingen ook heel geschikt voor kleine kindjes! De speelset bestaat uit een houten decor met sfeervolle plattelandsafbeelding, een houten boer met hooivork, en 8 boerderijdieren: een…

  € 24,95
 • Houten Dierentuin Speelset Lanka
  Houten Dierentuin Speelset Lanka

  Prachtige houten dierentuinset, vanwege de afmetingen ook heel geschikt voor kleine kindjes! De speelset bestaat uit een houten decor met sfeervolle zoo-afbeelding, een houten dierverzorger met emmer, en 8 dieren: een olifant,…

  € 24,95
 • Houten Dinosaurussen Lanka, set van 6
  Houten Dinosaurussen Lanka, set van 6

  Mooie houten dinosaurussen om mee te spelen, te sorteren en te stapelen. Je ontvangt 6 verschillende dino's in een stoffen zak.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 1 jaar

  Merk: Lanka Kade, fairtrade houten speelgoed

  € 22,95
 • Houten Dieren, 10st.
  Houten Dieren, 10st.

  Mooie set van 10 houten boerderij dieren van duurzaam naturel hout. De diertjes zijn netjes afgewerkt en liggen glad en fijn in de hand.

  Afm. lengte 5,5 – 6,5 cm

  Leeftijdsadvies vanaf 2 jaar

  € 7,95
 • Tender Leaf Bug Hotel Insecten Hotel
  Tender Leaf Bug Hotel Insecten Hotel

  Wauw, wat mooi! 13 interessante tuininsecten zijn hier op hout afgebeeld en wonen nu in hun eigen insectenhotel. De prachtige set van Tender Leaf Toys bestaat uit: slak, vlinder, lieveheersbeestje, mot, rups, worm, spin, hommel,…

  € 37,95
 • Tender Leaf Toys Bosdier Eekhoorn 6x2x5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Eekhoorn 6x2x5 cm

  Deze lieve eekhoorn wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 6 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins /…

  € 3,50
 • Tender Leaf Toys Bosdier Egel 5,5x2x3,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Egel 5,5x2x3,5 cm

  Deze grappige egeltje wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 5,5 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory tables /…

  € 3,25
 • Tender Leaf Toys Bosdier Hert 6x2x8 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Hert 6x2x8 cm

  Dit lieve hertje wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 8 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys Bosdier Konijn 4x2x5,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Konijn 4x2x5,5 cm

  Dit lieve konijn wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 5,5 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory…

  € 3,95
 • Tender Leaf Toys Bosdier Vos 5,5x2x6,5 cm
  Tender Leaf Toys Bosdier Vos 5,5x2x6,5 cm

  Deze stoere vos wil graag in het bos spelen met de andere houten bosdieren van Tender Leaf Toys. Hij is 6,5 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins /…

  € 3,95
 • Tender Leaf Toys Schaap 6 cm
  Tender Leaf Toys Schaap 6 cm

  Dit lieve schaap van Tender Leaf Toys wil graag met jouw spelen. Hij is 6 cm lang en gemaakt van hout.

  Ook superleuk bij het thematisch werken op school, kinderopvang en in sensory tables, bij thema's als Boerderij, Lente…

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys Zeedier Pinguin
  Tender Leaf Toys Zeedier Pinguin

  Deze stoere pinguin van Tender Leaf Toys geeft niet om een beetje kou! Hij is 6 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins / sensorische speelbak /…

  € 3,95
 • -38%

  Everearth Aap speelfiguur
  Everearth Aap speelfiguur

  Ga op avontuur met deze mooie houten aap, zie je zijn grappige staartje?Deze is van het merk Everearth en gemaakt van duurzaam bamboe. Aap ligt fijn in de hand van je kleuter en is ook heel erg leuk om te gebruiken in de…

  € 7,95 € 4,95
Sorteer op
© 2012 - 2023 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel