Lente

  

LENTE! Heerlijk seizoen van voorjaarsbloemen, bloesem en jonge dieren! Lekker naar buiten en genieten van alles wat het voorjaar biedt.

Een geweldig thema voor op school of kinderopvang, of heerlijk thuis op de seizoenstafel of in de thematische sensorische speelbak.

TIP 1:  fijn naar de kinderboerderij om naar jonge kuikentjes, geitjes of konijntjes te kijken

TIP 2:  zoek een schaapskudde in de buurt en ga jonge lammetjes aaien

TIP 3:  kikkerdril vangen en opkweken in een grote bak met water, de kikkers terugzetten zodra ze voorpootjes krijgen (google voor de beste manier om ze groot te brengen!)

TIP 4: ga lekker lente-knutselen of maak een mooie paastak

TIP 5: kook eieren, pel ze en snijd ze door, maak er met bieslook, wortel en paprika grappige haasjes van

Hieronder een groot assortiment met gerelateerd thematisch speelgoed, wat je erg leuk kunt inzetten bij het thema Lente / Voorjaar!

LET OP: door een fout in ons voorraadsysteem vindt je hieronder geen of weinig artikelen, wij hopen dit zsm op te lossen!

Sorteer op
 • Complete Sensopatische Speelset Vlinder
  Complete Sensopatische Speelset Vlinder

  Geweldig cadeau en tegelijkertijd leerzaam voor de kindjes! Een complete Vlinder Playtray Speelset voor de sensorische bak met sensorische materialen zoals erwten, decoratiezand en diverse speelfiguren.

  De Vlinder Speelset is erg…

  € 19,95
 • Complete Speelset In de tuin
  Complete Speelset In de tuin

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak In de tuin is een perfect cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, bloemen en een…

  € 32,95
 • Complete Speelset Familie Haas
  Complete Speelset Familie Haas

  Deze geweldige sensopatische speelset Familie Haas is een perfect cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! In de set is gebruik gemaakt sensorische materialen zoals gekleurde speelrijst en…

  € 29,95
 • Complete Sensopatische Speelset Rabbit Hill
  Complete Sensopatische Speelset Rabbit Hill

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Rabbit Hill is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, konijntjes,…

  € 24,95
 • Complete Sensopatische Speelset Voorjaar
  Complete Sensopatische Speelset Voorjaar

  Deze geweldige speelset voor de sensorische bak Voorjaar is een superleuk cadeau voor de kindjes! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen, houten diertjes,…

  € 24,95
Sorteer op
© 2012 - 2022 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel