Sorteer op
 • Houten Puzzel Arctic 24 st.
  Houten Puzzel Arctic 24 st.

  Houten Legpuzzel voor peuters. Deze puzzel Arctic heeft 24 stukjes en is niet alleen erg leuk, maar ook heel geschikt bij het werken over thema's zoals Winter, Zeedieren, Noordpool etc.

  Afm. 30 x 20 cm

  Leeftijdsadvies: vanaf 3…

  € 8,95
 • Complete Sensopatische SuperSpeelset Noordpool
  Complete Sensopatische SuperSpeelset Noordpool

  Spelen en puzzelen met deze Speelset Noordpool voor de speelbak! Uren speelplezier met deze geweldige speelset voor de sensory box! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen zoals speelzand, glasstenen, houten…

  € 32,95
 • Complete Sensopatische Speelset IJsbeertjes (B)
  Complete Sensopatische Speelset IJsbeertjes (B)

  Superleuke speelset IJsbeertjes voor in de speelbak! Uren speelplezier met deze geweldige speelset voor de sensory box! De speelset bevat onder andere diverse sensorische materialen zoals rijst, bonen, glasstenen, speelfiguren…

  € 27,95
 • -49%

  Tender Leaf Toys Zeedier Pinguin
  Tender Leaf Toys Zeedier Pinguin

  Deze stoere pinguin van Tender Leaf Toys geeft niet om een beetje kou! Hij is 6 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins / sensorische speelbak /…

  € 3,95 € 2,00
 • Houten Vos Lanka
  Houten Vos Lanka

  Mooie houten vos om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, de Gruffalo etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 3,99
 • Houten Egel Lanka
  Houten Egel Lanka

  Mooie houten egel om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,49
 • Houten Hert Lanka
  Houten Hert Lanka

  Mooie houten hert om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanweg de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Herfst, Bos, Boswachter, Bosdieren, Winter, Kerst etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt…

  € 4,99
 • Houten Herfst Boom Bruin Lanka, 13 cm
  Houten Herfst Boom Bruin Lanka, 13 cm

  Mooie houten boom, in herfstbruin, om mee te spelen, superleuk ook bij sensorisch spel! Deze boom is dubbelzijdig bedrukt met details van takken en blaadjes, en een rand met houtnerf. Geschikt bij heel veel thema's, zoals Herfst,…

  € 4,95
 • Houten Pinguin Lanka
  Houten Pinguin Lanka

  Deze stoere pinguin van Lanka geeft niet om een beetje kou! Hij is 8 cm hoog en gemaakt van hout.

  Ook heel geschikt als je werkt met thema's op school of kinderopvang, in sensory bins / sensorische speelbak / sensopatisch spel.…

  € 3,95
 • Baby Puzzel - Sneeuwpop
  Baby Puzzel - Sneeuwpop

  Deze eenvoudige puzzel van een sneeuwpop is perfect voor kleine handjes. De blauw-witte puzzel bestaat uit vier houten stukken om een winterse sneeuwman te maken. Een mooi cadeau voor de kleintjes vanaf 10 maanden.

  De mooie…

  € 6,50
 • Houten Sneeuwman Lanka
  Houten Sneeuwman Lanka

  Deze stevige houten sneeuwpop is perfect voor kleine handjes en ideaal voor de verteltafel/ thematafel en sensorische speelbak met bijvoorbeeld speelzand of speelrijst. Leuk bij thema Winter of Kerst!

  Aan twee kanten…

  € 4,99
 • Houten Cadeautjes Lanka
  Houten Cadeautjes Lanka

  Deze stevige cadeautjes speelvorm, perfect voor kleine handjes en ideaal voor de verteltafel/ thematafel en sensorische speelbak met bijvoorbeeld speelzand of speelrijst. Leuk bij thema Winter, Kerst, Verjaardag etc.!

  Aan twee…

  € 3,99
 • Houten Kerstboom Lanka
  Houten Kerstboom Lanka

  Deze stevige houten kerstboom is perfect voor kleine handjes en ideaal voor de verteltafel/ thematafel en sensorische speelbak met bijvoorbeeld speelzand of speelrijst. Leuk bij thema Winter of Kerst!

  Aan twee kanten…

  € 4,99
 • Houten Roodborstje Lanka
  Houten Roodborstje Lanka

  Mooi houten roodborstje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Pimpelmeesje Lanka
  Houten Pimpelmeesje Lanka

  Mooi houten pimpelmeesje om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,50
 • Houten Ekster Lanka
  Houten Ekster Lanka

  Mooie houten ekster om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,95
 • Houten Merel Lanka
  Houten Merel Lanka

  Mooie houten merel om mee te spelen, erg leuk voor in de sensorische bak, vanwege de maat ook geschikt voor kleine kindjes! Ook leuk bij thema's als Vogels, In de tuin, Herfst, Winter etc.

  Leeftijdsadvies: geschikt vanaf 10…

  € 3,49
 • Mojo Witstaarthert Kalf
  Mojo Witstaarthert Kalf

  Mooi hertenkalfje voor al jouw bos- en herfstavonturen! Gebruik het hertje ook eens in de sensorische speelbak, met speelzand en herfstmaterialen!

  Voor thema's als: Bos, Herfst, Boswachter etc.

  Inhoud: 1 hertenkalf, 6 x 5 x 1…

  € 3,99
 • Mojo Witstaarthert Bok
  Mojo Witstaarthert Bok

  Prachtig hert met een gewei, voor al jouw bos- en herfstavonturen! Gebruik het hert ook eens in de sensorische speelbak, met speelzand en herfstmaterialen!

  Voor thema's als: Bos, Herfst, Boswachter, Winter etc.

  Inhoud: 1 hert,…

  € 6,49
 • Mojo Witstaarthert
  Mojo Witstaarthert

  De moeder van het hertenkalfje voor al jouw bos- en herfstavonturen! Gebruik het hert ook eens in de sensorische speelbak, met speelzand en herfstmaterialen!

  Voor thema's als: Bos, Herfst, Boswachter, Winter etc.

  Inhoud: 1 hert,…

  € 4,99
 • Small Foot - Houten Balansstenen Arctic, 11dlg.
  Small Foot - Houten Balansstenen Arctic, 11dlg.

  Prachtige houten stapel- en balanceerset met pooldieren in een arctisch design! Geïnspireerd door de Montessori-leermethode bevorderen deze 11 edelsteenvormige balansstenen met verschillende afmetingen, hoeken en oneffen zijden…

  € 19,95
 • Sensorische Speelset Peperkoek Winter
  Sensorische Speelset Peperkoek Winter

  Dit geweldige Sensorische Thema Pakket Peperkoek is een perfect cadeau voor de kindjes in deze maanden van het jaar! De set is compleet en direct klaar om mee te spelen! De sensorische speelset bestaat uit een houten huisje met…

  € 34,95
 • Complete Sensorische SuperSpeelset Denneboom incl. speelbak
  Complete Sensorische SuperSpeelset Denneboom incl. speelbak

  Versier nu je eigen denneboom! Deze SuperSpeelset is zo leuk en je kunt er zo veel mee! Er zijn heel veel verschillende soorten sensorische materialen en structuren, de mogelijkheiden zijn eindeloos! Vergeet niet aan de…

  € 39,95
 • Complete Sensorische Thema Pakket Denneboom
  Complete Sensorische Thema Pakket Denneboom

  Versier nu je eigen denneboom! Deze SuperSpeelset is zo leuk en je kunt er zo veel mee! Er zijn diverse sensorische materialen en structuren, de mogelijkheiden zijn eindeloos!

  De boom bestaat uit 750 gram Rijstmix, houten…

  € 17,95
Sorteer op

\

(scroll door voor de leukste winteritems!)

Winter....een periode die we vaak veel thuis en met elkaar doorbrengen. Natuurlijk is het ook lekker om er in de winterperiode op uit te trekken,, maar ook binnen is het fijn om het nog net even wat gezelliger te maken en daardoor te genieten van het thuis zijn.

Op welke manier je de winter ook doorbrengt....fijn binnen spelen, koekjes bakken (en misschien wel uitdelen aan iedereen die wel wat liefde kan gebruiken) , lekker naar buiten om de frisse winterlucht in te snuiven, dat doen we allemaal wel!

 

 

Na het herfstseizoen weer samen nadenken over dit nieuwe seizoen is ook iets wat je heel fijn met je kindje kan doen.  Erg mooi hulpmiddel daarbij is een seizoenstafel, leuk en sfeervol om op die manier met je kindje het jaarritme  te beleven. Als je meer over seizoenstafels wilt lezen, dan moet je echt eens bij De Vrije Juf kijken, zij schrijft er een erg mooi stuk over. 

 

❄ TIP Winter in de sensorische speelbak! Kies voor de verschillende feestdagen als thema of bijvoorbeeld voor thema's met ijsberen, pinguins, noordpool etc. Klik voor een leuke DIY Playtray in thema hier

❄ TIP voor actief en bewegend spelen met thema WINTER:  kijk eens bij www.inaflashcard.com voor toffe flashcards in winter/feestdagen thema's. Flashcards zijn educatieve kaartjes met heel veel spelmogelijkheden.

 

Samen bewust de seizoenen te beleven kan daarnaast ook heel goed door thematisch speelgoed aan te bieden. Er zijn tal van spelletjes, puzzels, boekjes en knutselmaterialen die je kunt vinden, zoals je hieronder kunt zien. Je kunt er allerlei leerzaam speelgoed vinden over het werken met seizoenen. Het maakt het fenomeen 'seizoen' inzichtelijker voor je kind en ook iets om elke keer weer vol plezier naar een nieuw seizoen toe te leven. 

Niet iedereen zal er op zitten te wachten, maar voor de kinderen zou het wel erg leuk zijn als we deze winter een pak sneeuw tegemoet kunnen zien, waar ze lekker in kunnen ravotten. Sneeuwpoppen, sleeën, iglo's....daar wil elk kind wel voor naar buiten komen! Ook daarvoor is het winterspeelgoed, bijvoorbeeld als je een houten slee wilt kopen, hieronder te vinden.

 

 

Naast het winterseizoen zijn we ook kortgeleden een nieuw jaar begonnen. In het kader van dat thema is het heel passend om bezig te zijn met het thema TIJD.  Want hoe leert je kindje klokkijken? Hoe kan je je kind helpen met leren klokkijken?

Ook hierin zijn allerlei leuke speelgoeditems te verkrijgen om dit thematisch te ondersteunen, dus zo te zien zijn de mogelijkheden voor het aankomende winterseizoen onuitputtelijk.

Dus, op zoek naar speelgoed over de winter, of houten speelgoed over de seizoenen of een leuke kalenderklok? Zoek niet verder, maar zoek het leukste speelgoed voor jouw kindje uit!

Photos by amandakirshphotography

© 2012 - 2023 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel