Let op: de info op deze pagina betreft uitsluitend de SPEELGOED artikelen, dus niet de houten poortdeuren. Voor info over de houten poortdeuren kijkt u op deze pagina .

Retourneren:

1. stuur binnen 14 dagen na ontvangst een mail via info@sbspeelplezier.com om een retour aan te melden

2. vermeld hierbij volledige naam, factuur- of ordernummer, en bankrekeningnummer

3. je ontvangt bericht terug met daarin het retouradres

4. verzend het product binnen 30 dagen na ontvangst in originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking naar het opgegeven retouradres

 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Uitgezonderd hiervan zijn speciaal voor jouw vervaardigde of gepersonaliseerde artikelen.

 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag (met eventuele verzendkosten indien alle producten worden geretourneerd) gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retourzenden van jou thuis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening.

Deze kosten bedragen normaliter circa 6,95 per pakket  bij Post NL , 5,95 bij DHL. Voor pakketten met afwijkende maten gelden meestal andere tarieven. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst van je keuze.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking aan SB Speelplezier geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@sbspeelplezier.com 

Vermeld daarbij je volledige naam, factuurnummer en bankrekeningnummer, zodat de terugbetaling correct kan worden uitgevoerd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 30 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door jou is geaccepteerd.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij een verkeerd (dus niet door jou besteld) artikel hebben geleverd dan zijn de kosten van het verzenden per post voor rekening van SB Speelplezier. Ook kunnen wij voorstellen het artikel bij je op te halen. Kies je ervoor om het artikel zelf bij ons te brengen dan is SB Speelplezier niet verplicht je de vervoerskosten te vergoeden.

 

LET OP: als je pakket wordt aangeboden door de pakketdienst en dit wordt zonder vooraf overleg met SB Speelplezier geweigerd dan worden de verzendkosten bij jou in rekening gebracht.

 

 

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel