Retourneren

Let op: de info op deze pagina betreft uitsluitend de SPEELGOED artikelen, dus niet de houten poortdeuren. Voor info over de houten poortdeuren kijkt u op deze pagina .

Retourneren:

1. stuur binnen 14 dagen na ontvangst een mail via info@sbspeelplezier.com om een retour aan te melden

2. vermeld hierbij volledige naam, factuur- of ordernummer, en bankrekeningnummer

3. u ontvangt bericht terug met daarin het retouradres

4. verzend het product binnen 30 dagen na ontvangst in originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking naar het opgegeven retouradres

 

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Uitgezonderd hiervan zijn speciaal voor u vervaardigde of gepersonaliseerde artikelen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor retourzenden van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Deze kosten bedragen normaliter circa 6,95 per pakket (voor een pakket met maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm). Voor pakketten met afwijkende maten gelden meestal andere tarieven.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder,

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, onbeschadigd en in originele verpakking aan SB Speelplezier geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sbspeelplezier.com 

Vermeld daarbij uw volledige naam, factuurnummer en bankrekeningnummer, zodat de terugbetaling correct kan worden uitgevoerd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 30 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij een verkeerd (dus niet door u besteld) artikel hebben geleverd dan zijn de kosten van het verzenden per post voor rekening van SB Speelplezier. Ook kunnen wij voorstellen het artikel bij u op te halen. Kiest u ervoor om het artikel zelf bij ons te brengen dan is SB Speelplezier niet verplicht u de vervoerskosten te vergoeden.

 

LET OP: als uw pakket wordt aangeboden door de pakketdienst en dit wordt zonder vooraf overleg met SB Speelplezier geweigerd dan worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht.

 

 

© 2012 - 2022 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel