Spellen

Sorteer op
 • Tast Memo 32 delig
  Tast Memo 32 delig

  Voel jij welke vormen bij elkaar horen? Deze houten memory set voor peuters en kleuters, 32 delig met stoffen opbergtasje is leuk om samen te spelen en een fijne sensorische activiteit voor kindjes vanaf 3 jaar.

  Je kunt het spel…

  € 10,95
 • Viga Toys Behendigheidsspel Bosdiertjes
  Viga Toys Behendigheidsspel Bosdiertjes

  Bouw een grote muur tussen de bomen en duw daarna met de eekhoornstokjes de stenen voorzichtig uit de muur. Pas op, want als de eikel valt ben je af! Dit houten spel traint niet alleen het gezichtsvermogen en de behendigheid van…

  € 24,95
 • BS Toys Zoekspel Insecten
  BS Toys Zoekspel Insecten

  Het leukste zoekspel voor binnen en buiten! Verstop de 18 kaartjes met insecten en diertjes en gooi met de dobbelstenen. Wie heeft het snelste het goede dier gevonden?

  Je kunt dit spel spelen in huis en in de tuin. Ook heel…

  € 19,95
 • Kikkerland evenwichtsspel The Baker 9 x 12 cm hout 13-delig
  Kikkerland evenwichtsspel The Baker 9 x 12 cm hout 13-delig

  Wat een grappig spel is dit! En zo leuk en gedetailleerd vormgegeven. Dit stapelspel is erg leuk om gezellig samen met het gezin of vrienden te doen, en ook een leuk cadeau idee. Stapel de taartjes en croissantjes op de bakjes,…

  € 14,95
 • BS Toys luciferpuzzel 54-delig
  BS Toys luciferpuzzel 54-delig

  Houd die slimme koppies bezig met deze toffe brein game! Voor de uitdagingen, in verschillende levels, die op de voorbeeldkaarten staan is slim denkwerk vereist. En heb je alle levels gespeeld? Dan ben je knap genoeg om nog meer…

  € 16,25
 • Goula Memory Roodkapje 18 stenen
  Goula Memory Roodkapje 18 stenen

  Hoe schattig is dit! Ben je op zoek naar een leuk houten spel om met je kindje te spelen? Deze houten Roodkapje memory heeft stenen met leuke afbeeldingen van het sprookje. De stenen zijn glad en liggen fijn in de hand.

  De stenen…

  € 13,50
 • Tooky Toy Stapeltoren Dieren 31,5 x 8,5 cm hout 47-delig
  Tooky Toy Stapeltoren Dieren 31,5 x 8,5 cm hout 47-delig

  Superleuk houten gezelschapsspel voor heel veel speelplezier. Het idee is als het spel Jenga maar dan net anders met leuke kleurtjes en dierenfiguurtjes.

  Met dit spel worden kinderen gestimuleerd om na te denken en de bouwblokken…

  € 19,95
 • BS Toys Dominospel Treinen hout 29-delig
  BS Toys Dominospel Treinen hout 29-delig

  Deze Domino-versie is echt supercool. De wagons zijn aan beide zijden bedrukt en kunnen rechtop staan. Door de kleuren, de nummers en de symbolen te verbinden maak je een lange trein.

  De houten wagons zijn ook leuk om zo mee te…

  € 21,50
 • Balansspel Noach in de Ark
  Balansspel Noach in de Ark

  Wie is de winnaar van dit grappige houten Balansspel? De speelfiguren worden geleverd in een mooi opbergblik met een kleurendobbelsteen! Lukt het jou om alle dieren op de ark te plaatsen zonder dat deze omvalt?

  De houten…

  € 9,95
Sorteer op
© 2012 - 2022 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel