OVER ONS

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, kind, buiten, water en natuur

 

 

Even voorstellen!

Ik ben Corine, 46 jaar, getrouwd, moeder van 6 kinderen. Ik heb een ondeugend klein hondje en waar ik blij van wordt is wandelen in de natuur, leuke dingen doen met mijn gezin en het werken met mijn webshop!

Kinderen blij maken met fijn speelgoed wat een beroep doet op creativiteit of een toegevoegde ontwikkelingswaarde heeft, dat is mijn visie en koers. 

Past dat ook bij hoe jij tegen speelgoed aankijkt?

 

Houten speelgoed vind ik het meest aantrekkelijk, doordat kinderen door dit natuurlijk materiaal in de basis het meest geprikkeld en gestimuleerd woren, maar ook de duurzaamheid van het product maakt het voor mij tot een waardevol artikel. Daarom neemt houten speelgoed ook een ruime plek in het assortiment in. Ik wijs kunststof speelgoed niet af, mits het is ontwikkeld om een langere levensduur te hebben, dus producten met een wegwerpkwaliteit of hype artikelen zul je niet snel in de webshop tegenkomen.

Ook het aanbieden van sensorische materialen en activiteiten vind ik heel belangrijk voor het welbevinden en de ontwikkeling in de kindertijd, en deze kun je dan ook vinden in de webshop.  

Ik heb er enorm veel plezier in om mooie en aantrekkelijke speelgoeditems te vinden en daar weer zoveel kinderen mee blij te kunnen maken en ik stel me elke keer hun enthousiaste gezichtjes voor als ze hun nieuwe cadeautjes krijgen en er mee mogen spelen! Ik steek veel tijd en positieve energie in het schrijven van informatieve Themapagina's en daar kan ik ook echt van genieten.

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn voor mij kernwaarden om prettig te werken!

Waarom zou jij bij SB Speelplezier bestellen?

♥ Achteraf betalen is mogelijk

♥ Informatieve Thema pagina's en daarbij Thematisch speelgoed

♥ Sensorisch Spelmateriaal

♥ Persoonlijk Whatsapp contact bij vragen

♥ Mogelijkheid tot afhalen

♥ Originele educatieve speelartikelen
 

De naam SB Speelplezier komt uit de oude naam Saartje en Betteco waaronder ik van 2012  t/m 2017 sfeervolle woonaccessoires heb verkocht. Deze naam vond ik in 2017 niet meer passend voor mijn vrolijke site vol speelplezier. Daarom staat SB vanaf 2018 voor Spelen en Beleven, wat ook helemaal bij mijn visie past!

 

Mijn man heeft ook een eigen bedrijf, nl.

Veenendaal Timmerwerk & Onderhoud

waar hij  houten poortdeuren , garagedeuren e.d. maakt en levert in alle gewenste afmetingen en in een zeer goede kwaliteit!

Montage is door hem mogelijk binnen een straal van ongeveer 65 km vanaf Barneveld.

Voor andere timmer- en onderhoudsklussen en inbraakbeveiliging doe je het best een persoonlijk bericht via houthandig@hotmail.com , hier is ook veel mogelijk.

 

© 2012 - 2022 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel