Even voorstellen!

Ik ben Corine, 47 jaar, getrouwd, moeder van 6 kinderen. Ik heb een ondeugend klein hondje en waar ik blij van wordt is wandelen in de natuur, leuke dingen doen met mijn gezin en het werken met mijn webshop. 

Het ontwerpen en samenstellen van de sensorische pakketten is echt mijn passie! Spelen met materialen als rijst, speelzand etc. en het aanbieden van andere sensorische materialen en activiteiten vind ik heel belangrijk voor het welbevinden en de ontwikkeling in de kindertijd, en deze nemen dan ook in mijn webshop een grote plaats in.

 

Houten speelgoed vind ik het meest aantrekkelijk, doordat kinderen door dit natuurlijk materiaal in de basis het meest geprikkeld en gestimuleerd woren, maar ook de duurzaamheid van het product maakt het voor mij tot een waardevol artikel. Daarom krijgt houten speelgoed ook een ruime plek in het assortiment. Ik wijs kunststof speelgoed niet af, mits het is ontwikkeld om een langere levensduur te hebben, dus producten met een wegwerpkwaliteit of hype artikelen zul je niet snel in de webshop tegenkomen.

Ik heb er enorm veel plezier in om mooie en aantrekkelijke speelgoeditems te vinden en daar weer zoveel kinderen mee blij te kunnen maken en ik stel me elke keer hun enthousiaste gezichtjes voor als ze hun nieuwe cadeautjes krijgen en er mee mogen spelen! 

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn voor mij kernwaarden om prettig te werken!

Waarom zou jij bij SB Speelplezier bestellen?

♥ Unieke Sensorische Pakketten

♥ Zorgvuldig samengesteld assortiment

♥ Achteraf betalen is mogelijk

♥ Persoonlijk Whatsapp contact bij vragen

♥ Mogelijkheid tot afhalen 

♥ Originele educatieve speelartikelen
 

De naam SB Speelplezier komt uit de oude naam Saartje en Betteco waaronder ik van 2012  t/m 2017 sfeervolle woonaccessoires heb verkocht. Deze naam vond ik voor mijn vrolijke site vol speelplezier niet meer passend. Daarom staat SB vanaf 2017 voor Sensorisch Beleven, wat ook helemaal bij mijn visie past!

 

Mijn man heeft ook een eigen bedrijf, nl.

Veenendaal Timmerwerk & Onderhoud

waar hij houten poortdeuren , garagedeuren e.d. maakt en levert in alle gewenste afmetingen en in een zeer goede kwaliteit!

Montage is door hem mogelijk binnen een straal van ongeveer 65 km vanaf Barneveld.

Voor andere timmer- en onderhoudsklussen en inbraakbeveiliging doe je het best een persoonlijk bericht via houthandig@hotmail.com , hier is ook veel mogelijk.

 

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel