Sorteer op
 • Gratis verzending!

  Classic World Houten Watertafel Yoyo
  Classic World Houten Watertafel Yoyo

  Met deze geweldig houten waterspeeltoestel van Classic World gaat jouw kindje eindeloos speelplezier beleven. Giet in de bovenste trog water en zie hoe het door de andere naar beneden stroomt in een fijne grote waterspeelbak.…

  € 117,95 € 99,95
 • Zand- en Water Tafel, 4-baks
  Zand- en Water Tafel, 4-baks

  Veel speelplezier met deze 4 dubbele Zand- en Watertafel! Met de vrolijk gekleurde strandtafel kun je uren heerlijk kliederen. Vul de tafel met zand en water en de speelpret kan beginnen!

  De strandtafel heeft vier aparte vakken…

  € 24,95
 • -8%

  Zand-Watertafel 20-delig
  Zand-Watertafel 20-delig

  Summertime zand-watertafel, voor heel veel speelplezier! 20-delig, inclusief uitgebreide set accessoires: een gieter, beker, 2 vormpjes, een bootje, schep en hark.

  Gemakkelijk in elkaar te zetten.

  Afmetingen: 58,8 x 38,5 x 23…

  € 24,95 € 22,95
 • -9%

  Zand - en Watertafel Piratenboot, 19dlg.
  Zand - en Watertafel Piratenboot, 19dlg.

  Superleuke Zand- en Watertafel Piratenboot met heel veel accessoires! Van stevig kunststof in vrolijke kleuren, gemakkelijk in elkaar te zetten, voor urenlang speelplezier.

  Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar

  € 32,95 € 29,95
 • Waterfall Discovery Waterwand
  Waterfall Discovery Waterwand

  Waterspeeltoestellen zijn er genoeg, maar deze superleuke Step2 Waterfall Discovery speelwand is echt ideaal voor kinderen. Stimuleert spelenderwijs hun creativiteit en fantasie!

  Schep het water op en kijk wat er gebeurt als het…

  € 124,95
 • Zand- en Watertafel Fishing
  Zand- en Watertafel Fishing

  Veel speelplezier met deze dubbele Zand- en Watertafel!

  Op de hoek van de waterbak staat een hengel, dat wordt gezellig vissen!

  Met heel veel accessoires: een gieter, emmer, schep, hark, vis, krab, bootje, 2 dolfijnenzeefjes en…

  € 34,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Activiteiten Tafel met 3 bakken Donkerbruin Zand- en Watertafel
  Activiteiten Tafel met 3 bakken Donkerbruin Zand- en Watertafel

  Geweldige stevige houten Zand- en Watertafel met 3 bakken om heerlijk te spelen, te ontdekken en te leren! Ook fantastisch voor sensorische speelactiviteiten.

  De 3 bakken, met een mogelijke inhoud van 8 ltr worden bijgeleverd en…

  € 119,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Activiteiten Tafel met 3 bakken Naturel Bruin Zand- en Watertafel
  Activiteiten Tafel met 3 bakken Naturel Bruin Zand- en Watertafel

  Geweldige stevige houten Zand- en Watertafel met 3 bakken om heerlijk te spelen, te ontdekken en te leren! Ook fantastisch voor sensorische speelactiviteiten.

  De 3 bakken, met een mogelijke inhoud van 8 ltr worden bijgeleverd en…

  € 134,95 € 119,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Rosa Zand en Water Speelkeuken
  Rosa Zand en Water Speelkeuken

  Superleuke Zand en Water Speelkeuken voor binnen en buiten!

  ∙ Navulbare wastafel met werkende kraan.
  ∙ Zwarte kookplaten met klikkende draaiknoppen
  ∙ Ophanghaken
  ∙ Afmetingen : 40 x 75 x 100 cm. (lxbxh)
  ∙ Met 17-delige…

  € 139,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Rosa Zand en Water Speelkeuken Groot
  Rosa Zand en Water Speelkeuken Groot

  Superleuke Zand en Water Speelkeuken Groot voor binnen en buiten!

  ∙ Navulbare wastafel met werkende kraan
  ∙ 4 Zwarte kookplaten met klikkende draaiknoppen
  ∙ Oven/opbergkast
  ∙ Ophanghaken
  ∙ Afmetingen: 50 x 115 x 120 cm…

  € 219,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Zandtafel Linda Bruin
  Zandtafel Linda Bruin

  Mooie houten zandtafel Linda, om heerlijk met zand te spelen en de mooiste zandkastelen te kunnen maken.

  De zandtafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en afkomstig van duurzaam beheerde bossen en zodoende ook een…

  € 149,95
 • GRATIS VERZENDING!

  Zand & Water Picknicktafel met Speelkeuken, bankjes en Parasol
  Zand & Water Picknicktafel met Speelkeuken, bankjes en Parasol

  Een geweldig cadeau voor de kinderen en een aanwinst in de tuin om mee te spelen! De houten speeltafel kan worden gebruikt als picknicktafel, speelgoedkeukentje, zand- en watertafel en staat garant voor eindeloos…

  € 164,95

Het is lekker en weer en je kind wil lekker buitenspelen. Beter gezegd: je kind wil buiten met water spelen! Want wat is er lekkerder dan heerlijk spetteren, kliederen en modderen met water en zand?! Een aantrekkelijke watertafel is daarbij een erg leuk speelgoedartikel, wat nooit verveelt en altijd weer nieuw speelplezier geeft. (Zelfs als het geen mooi weer is! Lees maar verder!)

Bij veel watertafels worden grappige accessoires bijgeleverd, zodat het speelplezier direct kan beginnen.  De meeste watertafels zijn groot genoeg om met broertjes en zusjes of vriendjes samen mee te spelen, wat ook erg goed is voor de sociale vaardigheden. 

 

 

7 vragen om de leukste Watertafel te kiezen

Er zijn heel veel verschillende soorten watertafels, waardoor je misschien niet meer goed weet te kiezen.  Het is handig om dan jezelf de volgende vragen te stellen:

1. Wil ik kiezen voor een watertafel of voor een zand- en watertafel?

Het is voor kinderen ontzettend leuk om te modderen met zand en water tegelijk. Daarvoor zijn de watertafels met aparte compartimenten heel handig, je kunt dan in het ene vak water doen en in het andere zand.  Succes gegarandeerd! Heb je bijvoorbeeld al een echte zandbak in de tuin, of wil je liever niet dat je kind al te veel rommel maakt, dan kies je gemakkelijk voor een watertafel. 

2. Voor welke leeftijd is de watertafel bedoeld?

Er zijn al watertafels voor kindjes vanaf 18 maanden. Je hebt hierin wat goedkope watertafels,  deze zijn vaak wat kleiner en lager van formaat, maar kies je voor een wat meer duurzame zand- en watertafel dan heb je er ook vele jaren plezier van. Wij horen terug van klanten dat kinderen van 8 - 10 jaar zelfs met nog veel plezier bezig zijn met een mooie watertafel.  Dus een goede aankoop betaalt zich zeker terug in jarenlang speelplezier.

3. Is de watertafel voor 1 kindje of voor meer kindjes?

Wil je graag dat meerdere kindjes fijn kunnen spelen met de zand- en watertafel, dan is het handig om te kijken of de watertafel aan meerdere kanten activiteiten biedt, in plaats van dat er bijvoorbeeld 1 centrale funfactor midden op de watertafel zit. Dat laatste is uiteraard meer geschikt voor het waterspel voor een kind alleen. 

4. Waar zet ik de watertafel neer?

Is het de bedoeling dat de watertafel in een hoekje neergezet wordt of heb je niet al te veel ruimte, dan is de vorm wel een dingetje om mee te laten wegen in je keus voor de meest geschikte watertafel. Er zijn handige modellen, zoals een rechthoekige watertafel of een vierkante.  Gaan er meerdere kinderen mee spelen, en heb je ruimte genoeg, dan zijn ander modellen, zoals rond of misschien wel een piratenboot erg leuk, dan kunnen de kinderen aan alle kanten gemakkelijk spelen. 

Staat de watertafel veel in de zon, dan is het prettig voor je kindje om een watertafel met parasol te kiezen.

Heb je niet zoveel ruimte in je tuin of balkon? Dan is de Waterfall Discovery Waterwand heel handig waterspeelgoed.  Zo kan je kindje in een kleine tuin ook heel fijn met water spelen. 

5. Gebruik ik de watertafel alleen buiten of ook binnen?

Bij een zand- en watertafel denk je snel aan lekker buitenspelen. Maar ook voor binnen is een zand en watertafel erg leuk. Je kunt de watertafel gebruiken als sensopatische speeltafel en ook dan de bakken vullen met zand of water, maar ook ander sensorisch materiaal is leuk voor de kinderen. Denk eens aan gekleurde rijst of bonen, macaroni, klei, kinetisch zand, scheerschuim,  enzovoort.  Door de watertafel ook binnen te gebruiken, profiteer je natuurlijk dubbel van je aankoop! 

Wil je na het lente- en zomerseizoen echter de watertafel opruimen? De meeste modellen zijn goed uit elkaar te halen en op te bergen tot een nieuw waterspeelseizoen. 

6. Wat is mijn budget om een watertafel te kopen?

Watertafels zijn er in alle prijsklassen, dus er is altijd wat te kiezen.  Wil je graag een wat duurder exemplaar,  waar je heel lang plezier van hebt, dan is het misschien ook een goed idee om samen met opa's en oma's, ooms en tante's etc. een mooie watertafel te geven waar je kind echt wat aan heeft. 

7.  Zal ik kiezen voor een waterbaan of modderkeuken?

In plaats van een zand- en watertafel kun je ook kiezen voor een Zand- en Water Speelkeuken. Zoals de naam het al zegt is dit een speelgoedkeukentje, maar dan voor buiten en om lekker mee te modderen.  Zand- en Waterkeuken Rosa is daarvan een erg leuk voorbeeld. Deze heeft zelfs een echt werkende kraan!

Ook de waterbanen zijn heel gewild. Deze zijn vaak modulair en eventueel later nog uit te breiden zodat je een erg leuk waternetwerk kunt maken, waar de kinderen met bootjes etc. in kunnen spelen.  Door middel van sluizen en hoogteverschillen heeft je kindje zelf de controle over het water.

En wil je echt iets heel anders en origineels geven aan je kind of kleinkind? Kijk dan eens naar de Car Wash Splash Center, ontzettend leuk is deze!

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel