Sorteer op

Ben jij al bekend met een ???????????????????????????????? ???????????????????? ?

Een ???????????????????????????????? ???????????????????? is een leuk (leuker?) alternatief voor een offline thuisparty.

In plaats van dat je gasten uitnodigt om bij jou thuis een productparty bij te wonen, wordt een speciale WhatsApp groep gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is minimaal 7 zussen, vriendinnen, collega's, oma's etc via WhatsApp uit te nodigen in de door mij aangemaakte groep.  Meer mensen uitnodigen mag altijd!

 

 

Zo kan op een laagdrempelige, vrijblijvende manier kennis worden gemaakt met het assortiment van SB Speelplezier. De ???????????????????????????????? ???????????????????? duurt een week.

Het is een interactieve groep, dus er worden tips en demo's gedeeld, maar er is ook alle mogelijkheid tot vragen en opmerkingen.

Het handige aan dit concept is dat iedereen op zijn eigen tijd de posts kan lezen en reageren dus je bent niet gebonden aan een speciale tijd.

 

Lijkt het je leuk om ook zo'n Party te houden voor jouw WhatsApp contacten? Stuur me een bericht op 06-16476227 en we gaan aan de slag!

Superleuk voor jou, want jij krijgt na jouw eigen ???????????????????????????????? ???????????????????? een leuk speelgoedartikel cadeau! Dat is makkelijk verdiend!

 

           

   

 

© 2012 - 2024 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel