NIEUWS

15 maart 2021

SB Speelplezier verkoopt puzzelabonnementen en biedt sinds kort dit concept ook aan als origineel kraamcadeau. Een goed idee voor opa’s en oma’s bijvoorbeeld, maar ook erg leuk om als collega’s of vriendengroep cadeau te doen. Via de website van SB Speelplezier bestel je heel gemakkelijk een puzzelabonnement voor een kwartaal of halfjaar en daarna kun je achterover leunen! Want automatisch wordt dan elke maand een nieuwe puzzel, leuk ingepakt als een cadeautje van jou, naar de pasgeborene toegestuurd. 

Enorm handig, zeker nu ook in deze tijd, waar kraamfeesten en kraambezoeken minder goed mogelijk zijn, en dan is een dergelijk origineel cadeau wel extra leuk. Want het wordt voor de ouders ook elke keer een verrassing om naar uit te kijken! En mooi meegenomen: zij worden steeds weer herinnerd aan jou als de gever van dit geweldige cadeau!

Corine, van SB Speelplezier, kiest de puzzels met zorg uit, speciaal voor elk kind die een puzzelabonnement cadeau heeft gekregen. Voor de geboortegeschenken kiest ze natuurlijk de eenvoudigste puzzels uit, zodat het kindje er al snel mee kan spelen.

Naast de kraamcadeau-variant kun je ook een puzzelabonnement cadeau doen aan kinderen van 1 tot met 4 jaar. Ook hier wordt zorgvuldig gekeken naar de leeftijd van het kindje, zodat er elke keer weer een geschikte puzzel jouw kant op komt! ‘Ik probeer ook variatie aan te brengen in het soort puzzel’, zegt Corine. ‘Hierbij kun je denken aan legpuzzels, maar ook aan blokpuzzels of ander soort puzzelmateriaal’.

© 2012 - 2021 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel