Gezelschapsspellen

Sorteer op
per pagina
 • Kikkerland evenwichtsspel The Baker 9 x 12 cm hout 13-delig
  Kikkerland evenwichtsspel The Baker 9 x 12 cm hout 13-delig

  Wat een grappig spel is dit! En zo leuk en gedetailleerd vormgegeven. Dit stapelspel is erg leuk om gezellig samen met het gezin of vrienden te doen, en ook een leuk cadeau idee. Stapel de taartjes en croissantjes op de bakjes,…

  € 14,95
 • Small Foot Ludo bordspel piraten 20 cm hout 18-delig
  Small Foot Ludo bordspel piraten 20 cm hout 18-delig

  Samen een spelletje spelen? Met dit houten gezelschapsspel heb je samen plezier. Het doel is om alle piraten naar hun piratenschepen te krijgen. De dobbelsteen geeft aan hoeveel stappen een piraat vooruit mag.

  Tellen wordt op een…

  € 11,50
 • Go Go Eskimo
  Go Go Eskimo

  Op zoek naar een mooi bordspel? Wat is een leuk spel om samen te spelen? Go Go Eskimo is echt een superleuk bordspel om met elkaar te spelen. Het spel is mooi vormgegeven en heeft duurzame houten speelstukken, ijsbeer en…

  € 19,95
 • Vos Laat Los
  Vos Laat Los

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016! Spel Vos laat los van Goliath Games.

  Red de kippen uit de broek van de onhandige vos! Elke speler legt een kippenhok voor zich neer en de eerste speler rolt de dobbelsteen.

  Stop…

  € 23,95
 • Gruffalo Memory
  Gruffalo Memory

  Op zoek naar echt leuke memory? Deze Gruffalo memory met sfeervolle plaatjes is favoriet bij de peuters. Zeker als je het boek De Gruffalo kent is het een feest der herkenning.

  Gezellig samen een spelletje doen vinde kinderen…

  € 7,50
 • Zwijsen Letterkwartet Veilig Leren Lezen
  Zwijsen Letterkwartet Veilig Leren Lezen

  Zoek je een leuk spel voor een kind wat met letters bezig is? Dit vrolijke letterkwartet is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en kan gespeeld worden op letters en woorden maar ook op afbeeldingen of kleur.

  Hiermee kan…

  € 9,95
 • Hasbro Toilet Pret Spel
  Hasbro Toilet Pret Spel

  Ha, het spel Toiletpret is echt een te grappig spel voor kinderen die wel van een grapje houden! Hilariteit gegarandeerd met deze grappig uitgevoerde toiletpot.

  Draai aan de de wc rol om te zien hoe vaak jij mag doortrekken. Trek…

  € 10,95
 • Clementoni Spelend Leren Waar Leven Ze?
  Clementoni Spelend Leren Waar Leven Ze?

  Dit leuke bordspel combineert het ontdekken van de wondere dierenwereld met het spel bingo. De dierenkaartjes zijn op thema verdeeld, naar de leefomgeving van de dieren.

  Kinderen zijn vaak gefascineerd door dieren en hun…

  € 6,50
 • IJskar Thinkfun Rush Hour Junior
  IJskar Thinkfun Rush Hour Junior

  Help! De ijskar zit vast in het verkeer! Vind je een weg uit de monsterfile vóór het ijs smelt. Deze toffe smartgame daagt uit tot nadenken! Met 4 spelniveaus, van gemakkelijk tot héél moeilijk.

  Educatieve waarde:…

  € 22,50
 • Clown Hoeveel Zakgeld Heb Jij
  Clown Hoeveel Zakgeld Heb Jij

  Supertof Zakgeld-Spel, want elk kind wil weten hoeveel zakgeld hij krijgt en...wat hij daarmee kan doen! In dit bordspel draait het erom zoveel mogelijk zakgeld te verzamelen en leert het kind ook te sparen.

  ∙ Inhoud:…

  € 13,95
 • Goliath Boerende Barry
  Goliath Boerende Barry

  Wat een grappig spel! Voer Barry rottend eten en hij moet boeren! Als jij degene bent die hem laat boeren ben je af! Kun jij zijn walm ontduiken? Voordat het spel begint, moet er via een klein pipetje een beetje water in het oor…

  € 21,95
 • Goliath Maak Papa niet wakker!
  Goliath Maak Papa niet wakker!

  Lukt het jou om in de nacht bij de koelkast te komen? Pas wel op, want als papa wakker wordt.....Op de kaarten staan de gebeurtenissen waar papa wakker van kan wordten. O, wee, als jij niet de goede kaart hebt en papa wakker…

  € 17,95
 • 999 Games Geven en Nemen
  999 Games Geven en Nemen

  In dit dobbelspel probeer je de door jouw geworpen dobbelstenen slim in te zetten om een zo hoog mogelijke score te behalen. Tot zo ver niets nieuws toch?

  Bij Geven & Nemen heb je echter geen standaard scorevel, maar maak je dat…

  € 14,95
 • 999 Games Konijnen Hokken
  999 Games Konijnen Hokken

  Vlot, zenuwslopend dobbelspel, waarin een speler zowel konijnen als hokken moet dobbelen om punten te scoren. Zolang hij de juiste symbolen gooit, mag hij doorgaan. Als het risico hem te groot wordt, mag hij stoppen en punten…

  € 14,50
 • 999 Games Regenwormen
  999 Games Regenwormen

  Het spel Regenwormen is echt verslavend. De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om…

  € 14,50
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2021 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel