Gezelschapsspellen

Sorteer op
per pagina
 • Go Go Eskimo
  Go Go Eskimo

  Op zoek naar een mooi bordspel? Wat is een leuk spel om samen te spelen? Go Go Eskimo is echt een superleuk bordspel om met elkaar te spelen. Het spel is mooi vormgegeven en heeft duurzame houten speelstukken, ijsbeer en…

  € 19,95
 • Vos Laat Los
  Vos Laat Los

  Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016! Spel Vos laat los van Goliath Games.

  Red de kippen uit de broek van de onhandige vos! Elke speler legt een kippenhok voor zich neer en de eerste speler rolt de dobbelsteen.

  Stop…

  € 23,95
 • Gruffalo Memory
  Gruffalo Memory

  Op zoek naar echt leuke memory? Deze Gruffalo memory met sfeervolle plaatjes is favoriet bij de peuters. Zeker als je het boek De Gruffalo kent is het een feest der herkenning.

  Gezellig samen een spelletje doen vinde kinderen…

  € 7,50
 • Zwijsen Rompompom Letterkwartet
  Zwijsen Rompompom Letterkwartet

  Zoek je een leuk spel voor een kind wat met letters bezig is? Dit vrolijke letterkwartet is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar en kan gespeeld worden op letters, maar ook op afbeeldingen of kleur.

  Hiermee kan het volgende…

  € 9,95
 • Zwijsen Letterkwartet Veilig Leren Lezen
  Zwijsen Letterkwartet Veilig Leren Lezen

  Zoek je een leuk spel voor een kind wat met letters bezig is? Dit vrolijke letterkwartet is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en kan gespeeld worden op letters en woorden maar ook op afbeeldingen of kleur.

  Hiermee kan…

  € 9,95
 • Hasbro Toilet Pret Spel
  Hasbro Toilet Pret Spel

  Ha, het spel Toiletpret is echt een te grappig spel voor kinderen die wel van een grapje houden! Hilariteit gegarandeerd met deze grappig uitgevoerde toiletpot.

  Draai aan de de wc rol om te zien hoe vaak jij mag doortrekken. Trek…

  € 10,95
 • Clementoni Spelend Leren Waar Leven Ze?
  Clementoni Spelend Leren Waar Leven Ze?

  Dit leuke bordspel combineert het ontdekken van de wondere dierenwereld met het spel bingo. De dierenkaartjes zijn op thema verdeeld, naar de leefomgeving van de dieren.

  Kinderen zijn vaak gefascineerd door dieren en hun…

  € 6,50
 • IJskar Thinkfun Rush Hour Junior
  IJskar Thinkfun Rush Hour Junior

  Help! De ijskar zit vast in het verkeer! Vind je een weg uit de monsterfile vóór het ijs smelt. Deze toffe smartgame daagt uit tot nadenken! Met 4 spelniveaus, van gemakkelijk tot héél moeilijk.

  Educatieve waarde:…

  € 22,50
 • Clown Hoeveel Zakgeld Heb Jij
  Clown Hoeveel Zakgeld Heb Jij

  Supertof Zakgeld-Spel, want elk kind wil weten hoeveel zakgeld hij krijgt en...wat hij daarmee kan doen! In dit bordspel draait het erom zoveel mogelijk zakgeld te verzamelen en leert het kind ook te sparen.

  ∙ Inhoud:…

  € 13,95
 • Goliath De Vloer Is Lava
  Goliath De Vloer Is Lava

  Wat een grappig interactief spel, heel geschikt om je kinderen bij de computer weg te halen en over te halen tot meer beweging! Stel je voor dat de vloer gesmolten lava is, terwijl ze aan het kleurenwiel draaien om naar de juiste…

  € 16,95
 • Goliath Boerende Barry
  Goliath Boerende Barry

  Wat een grappig spel! Voer Barry rottend eten en hij moet boeren! Als jij degene bent die hem laat boeren ben je af! Kun jij zijn walm ontduiken? Voordat het spel begint, moet er via een klein pipetje een beetje water in het oor…

  € 21,95
 • Goliath De Wielen Van De Bus + Geluid
  Goliath De Wielen Van De Bus + Geluid

  Superleuk spel! Het spel begint door iedereen aan een kant van het bord te zetten. Vervolgens zet de eerste speler de bus aan. Nu beweegt de eerste speler de bus rond tot aan zijn/haar bushalte en begint het welbekende liedje te…

  € 21,95
 • Goliath Dennis de Draak
  Goliath Dennis de Draak

  Met dit draakje test je je geheugen en hand-oog coördinatie. Wuif je hand voor de neus langs en zeg de magische spreuk. Onthoud waar de schatten liggen en haal ze uit de buik van dit schattige draakje!

  Leeftijdsadvies: vanaf 4…

  € 21,95
 • Goliath Holle Bolle Big
  Goliath Holle Bolle Big

  Alweer zo'n grappig spel van Goliath. Hét actiespel van de laatste tijd. Hou jij ook zoveel van hamburgers? Deze big kan er niet genoeg van krijgen.

  Maar pas op: een hamburger te veel en zijn buik word zóóó dik waardoor zijn…

  € 21,95
 • Goliath Maak Papa niet wakker!
  Goliath Maak Papa niet wakker!

  Lukt het jou om in de nacht bij de koelkast te komen? Pas wel op, want als papa wakker wordt.....Op de kaarten staan de gebeurtenissen waar papa wakker van kan wordten. O, wee, als jij niet de goede kaart hebt en papa wakker…

  € 17,95
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2020 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel