MERKEN

Wij verkopen artikelen van veel verschillende bekende merken, met elk hun eigen kwaliteit en professie. Van houten speelgoed tot buitenspeelgoed, van creatief speelgoed tot poppenhuizen. Zoek je specifiek op merk? Klik dan op jouw favoriete merk speelgoed en ontdek het actuele assortiment speelgoed.

Goki Houten Speelgoed

Gollnest & Kiesel gebruikt alleen hout uit duurzame Europese bosbouw en werkt eraan om zoveel mogelijk producten recyclebaar te maken, cradle-to-cradle.

Bigjigs Toys, het mooiste houten speelgoed.

Bij het kiezen van het hout voor de producten wordt zorgvuldig de kwaliteit beoordeeld om de duurzaamheid van het product te garanderen. Veel van de Bigjigs producten zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd rubberhout. Rubberwood is een bijproduct van latexproductie en door dit hout te recyclen, helpt Bigjigs afval te verminderen. Meer dan 80% van het Bigjigs-assortiment wordt verpakt in verpakkingen die gemaakt zijn van 90% gerecycled materiaal en zijn bedrukt met soja-inkt

Eichhorn

Alle producten van Eichhorn worden vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout uit duurzame bosbouw

Classic World

Er wordt voornamelijk een recyclebaar materiaal gebruikt dat uit de natuur komt. Veel gebruikers kiezen voor Classic World vanwege hun milieubeschermingsmaatregelen. Plastic, electronica en batterijen worden zo min mogelijk gebruikt, alleen als dit nodig is.

Joueco

Joueco artikelen worden uitsluitend gefabriceerd van hout uit verantwoordelijke kap. Alle fabrikanten zijn BSCI gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste eco-normen.

Step2

Sunny

Axi

Little Tikes

Fisher Price

Vtech

Hape

Een van 's werelds grootste producenten van speelgoed uit duurzame materialen. Het door Hape geproduceerde speelgoed bestaat uit creatief ontworpen, milieuvriendelijk spelmateriaal wat bijdraagt aan het plezier en de ontwikkeling van kinderen

Wonderworld

I'm Toy

Pinolino

Simply

Mentari

Bosch

BackYard Discovery

Clementoni

Chillafish

Smoby

© 2012 - 2021 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel