Sorteer op
 • Zandbakspeelgoed BBQ Station
  Zandbakspeelgoed BBQ Station

  Op zoek naar leuk zandbakspeelgoed? Dit Barbeque Station is echt leuk! Hamburgers maken in de zandbak...wil je er zout of peper bij? Het barbecue station bestaat uit een bbq én een pizza-oven. Er zijn leuke accessoires bij zoals…

  € 15,95
 • Zandbakspeelgoed IJskraam
  Zandbakspeelgoed IJskraam

  Zandbakspeelgoed IJskraam

  Dat is leuk! IJsjes maken in de zandbak...welke smaak wil jij?

  Inclusief verschillende accessoires zoals vier hoorntjes, twee bakjes, een ijslepel, twee ijs-zandvormen en vier lepeltjes.

  Ook erg…

  € 15,95
 • Zand-/Watermolen
  Zand-/Watermolen

  Lekker spelen in de zandbak! En het wordt nog leuker met deze mooie Zand en Watermolen. Schep droog zand in de bovenste trechter en zie hoe de molentjes gaan draaien. De kunststof molen is gemaakt in de vorm van een kasteel, er…

  € 4,95
 • Cupcake Strandset
  Cupcake Strandset

  Maak ijsjes of cupcakes zoveel als je wilt! Met deze toffe zand- en strandset kun je heerlijk spelen en de lekkerste hapjes maken. Of neem de set mee in bad en doe er scheerschuim in, succes verzekerd!

  Ook leuk: als traktatie,…

  € 2,95
 • Polesie Mega Graafmachine
  Polesie Mega Graafmachine

  Wauw, deze Mega Graafmachine lijkt net echt!

  Mooi ontwerp, om er zelf op te zitten en te bedienen. Ga zitten boven op de hijskraan en graaf met de arm.

  Handig: het bovenstuk kan draaien en is dus goed wendbaar.

  Merk:…

  € 42,95
 • Polesie Mammoet Shovel
  Polesie Mammoet Shovel

  Stoere Mammoet met shovel van Wader van stevig kunststof.

  Door de stevigheid zeer geschikt om echt mee te graven ook de shovel is hef- en kantelbaar.

  Afm. shovel 48 x 22 x 24 cm

  € 14,95
 • Polesie Mammoet Graafmachine Ride On
  Polesie Mammoet Graafmachine Ride On

  Dit is een topper onder de Graafmachines!

  Je kunt op het handige zitje gaan zitten en door de hendels te bedienen graaf je gaten zo groot als je wilt!

  Met een handige schuiver voorop schuif je het zand aan en met de 4 soepele…

  € 48,50
Sorteer op

Zandbakspeelgoed

Spelen met zand is een geweldige activiteit voor peuters en kleuters. Het stimuleert hun motorische en sensorische ontwikkeling, hun fantasie en is ook van grote waarde voor hun creativiteit.  De meeste kinderen hebben ook veel plezier in het spelen in de zandbak, of met een zand- en waterspeelplek.  Bij het spelen met zand is het fijn als kinderen ook takjes, stenen en ander natuurmateriaal hebben om daarmee te avonturieren.

Ook zijn er allerlei zandbakartikelen waar je kind heel veel speelpret mee kan hebben. Er zijn sets waar je ijsjes of cakejes van zand mee kan maken,  autos'en graafmachines om te rijden en te graven in het zand. 

Met dit zandbakspeelgoed kan ook buiten de zandbak erg fijn gespeeld worden. Uiteraard kun je de speeltjes meenemen naar het strand of het bos. Maar denk er ook eens aan het speelgoed aan te bieden als je kind in bad gaat. Superleuk als je dan een grote dot scheerschuim op het speelgoed doet, succes is dan verzekerd! 

Gebruik je weleens sensorisch spelmateriaal zoals (gekleurde) rijst, bonen, macaroni etc. bij het binnenspelen? Ook dan kan het een leuke toevoeging zijn om zandbakspeelgoed te gebruiken bij het spel. Of biedt kinetisch zand aan, waar het kind zich binnen mee kan uitleven.

Laatste TIP: ben je op zoek naar een leuke verjaardagstraktatie? Denk dan eens aan zandbakvormpjes of zandbakijsvormen. Stop er fruit of iets lekkers in en je hebt een toffe traktatie!

© 2012 - 2021 SB Speelplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel